親子旅遊

跳至

首頁
12345...9

尾頁

侯爵府

陪月勳章

回覆:小寶貝兒 的帖子

報到!4大1細,不過咩到未plan

男爵府

想問有無人知木柵玩幾耐呢? 我上佢個website講到好大好多野睇一日都玩唔哂,見意分幾日玩, 所以我就plan咗一日玩木柵+ 貓空, 但我又見好多人plan 木柵 + 貓空重有其行行程. 苦惱中

大宅

畀面勳章

我岩岩問左17/4,18/4包車,17/4 機場去桃園.大溪慈湖.花海..老街再回台北車站酒店. 當天有2大1b1大行李同bb車. $2500/4hrs
18/4 包8小时$3000野柳 金瓜石 九份 猴硐 十分 平溪, over time $250/hrs

算唔算抵?

kapopooh  咁我搵到一個重平,七人車 $3500/10hrs 車上提供有wifi 充車  發表於 14-2-17 17:03
感恩每天, 每人, 活在當下!

大宅

回覆 sunoil 的帖子

可唔可以PM我司機資料呀? Thx!

男爵府

回覆:4月去台北齊齊傾齊齊講

我3大2小8D7N,由台北到高雄!
住新驛3、飛牛和義大皇家

:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

引用:Quote:maggielau0705+發表於+14-2-16+01:03

原帖由 小寶貝兒 於 14-02-16 發表
好似好好食咁bor....但我想去上引水產呢,唔知點揀好

大宅

回覆:Kirsten 的帖子

請問可否pm司機資料,thx

Kirsten  Already  發表於 14-2-17 14:57

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

Teresa 發表於 14-2-12 23:14
一家4口, 5日4夜, 搭BR (已confirm機位, 只wait緊更perfect時間既機位), 住美麗信花園酒店, 包自助早餐, 房 ...

我PLAN 下月去

請問你包車去九份十份幾個小時? 幾$?

男爵府

回覆:Teresa 的帖子

我地都係easter去,請問呢間buffet 點解咁hit? 位置係邊?幾錢位?

大宅

畀面勳章

回覆 kapopooh 的帖子

你可唔可以pm俾我呀, 我未覆我果個架
感恩每天, 每人, 活在當下!

珍珠宮

uns 發表於 14-2-17 15:22
我地都係easter去,請問呢間buffet 點解咁hit? 位置係邊?幾錢位?
係寒舍艾美, 應該係信義區, 我未食過, 睇過BLOG好似話D野食好味同精緻~ (睇相D甜品又真係幾吸引~)
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

gogoblue 發表於 14-2-17 13:21
好似好好食咁bor....但我想去上引水產呢,唔知點揀好
我未去過上引呀, 不過壽司區要立食, 我帶住個女有D難度呢~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

回覆 Kirsten 的帖子

Can you pm to me

Kirsten  About what?? what u need?  發表於 14-2-17 19:37

子爵府

引用:想問有無人知木柵玩幾耐呢?+我上佢個websit

原帖由 kapopooh 於 14-02-17 發表
想問有無人知木柵玩幾耐呢? 我上佢個website講到好大好多野睇一日都玩唔哂,見意分幾日玩, 所以我就plan咗一 ...
其實好睇你平時玩係點架,如果你係玩得好只細既就要用多d時間。
如果係我,我覺得2-3個鐘我會行完。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:Kirsten 的帖子

你個價錢好抵wor,請問系邊度book架?可否PM包車資料,謝謝!

2009年11月15日8點半穿水入醫院,11月16日凌晨2點半在QE生咗 囡囡。 囡囡有3.21kg~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+kapopooh+的帖子報到!我一家四口2大

原帖由 Kirsten 於 14-02-15 發表
回覆 kapopooh 的帖子

報到!
你個價錢好抵wor,請問系邊度book架?可否PM包車資料,謝謝!

2009年11月15日8點半穿水入醫院,11月16日凌晨2點半在QE生咗 囡囡。 囡囡有3.21kg~

男爵府

我也來報到
親子王國以外之連結已被刪除

別墅

引用:我地一家3口,+6日5夜,+住1晚宜蘭,+4晚西門

原帖由 小寶貝兒 於 14-02-15 發表
我地一家3口, 6日5夜, 住1晚宜蘭, 4晚西門町丰居, 搭BR, 買到平機票, 成個TRIP 7399, 真係抵到爛!

行程未 ...
唔好意思,即係話如果到左台灣,我可以先寄存D行李係酒店先,第二天先check in也可?要收費嗎?謝謝

男爵府

我都係4月中出發, 6D5N, 5大2小, 台中入, 台北走。

行程如下:
Day 1 台中 -- Lunch @ 阿水獅豬腳 -- 大坑紙箱王 -- dinner @ 香蕉新樂園或夜市--
宮原眼科食雪糕

Day 2-- 全日飛牛, 包車去, 住一晚

Day 3 -- 包車回台北, 途中停新竹小叮噹科學園區 -- dinner @西門町熊一燒肉 -- 住璞麗

Day 4 -- 包車九份,十份,野柳, 基隆-- dinner @ 帝王蟹煱物

Day 5 -- 半天木柵動物園 -- 上引水產 -- 誠品/手信 -- dinner @饗食天堂

Day 6 -- 包車往大溪花海 -- lunch @ 竹圍漁港 -- 機場

費用:
機票連稅: $13267 (5大2小)
酒店: $5185 (3 rooms x 5N)
包車: NT13000 (4程)

期待中!

大宅

報到!!

今次8大7小, 我相信要包2架車, 請問有沒有好介紹?

DAY 1: 機場 - 飛牛
DAY 2: 苗栗一日遊
DAY 3: 離開苗栗 - 烏來璞石麗緻溫泉會館
DAY 4: 烏來 - 西門町
DAY 5: 台北一日遊
DAY 6: 西門町 - 機場

kapopooh  有d 20人車  發表於 14-2-18 16:48

首頁
12345...9

尾頁

跳至