親子旅遊

跳至

首頁
45678...9

尾頁

子爵府

goofyszesze 發表於 14-2-21 07:40
Nt 750 桃園到西門町

請問邊間, 可否pm資料, thanks.

子爵府

環保接龍勳章

引用:Quote:maggielau0705+發表於+14-2-16+01:03

原帖由 小寶貝兒 於 14-02-16 發表
嘩……依個正呀,睇到都想食

小寶貝兒    發表於 14-2-22 10:50

禁止訪問

引用:我想問台灣有無大d+taxi可坐3大3小?定一定

大宅

goofyszesze 發表於 14-2-21 07:40
Nt 750 桃園到西門町
可否PM 租車資料給我...謝謝

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

引用:Quote:原帖由+gogoblue+於+14-02-19+發表我

原帖由 vickyyeung1204 於 14-02-22 發表
台灣的士有d車好大。比較闊落。但你係咪包車ar~~?
我係想包車呀,但有個係的士,佢4人車,但都話坐得落6個加行李,我有d半信半疑雖

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+vickyyeung1204+於+14-02-22+

原帖由 gogoblue 於 14-02-22 發表
我係想包車呀,但有個係的士,佢4人車,但都話坐得落6個加行李,我有d半信半疑雖

...
7人的士,司機1+客人5+行李

miranda0311  可pm我司機資料嗎?  發表於 14-3-6 15:56

男爵府

回覆 goofyszesze 的帖子

Pls send me the infor. Thanks

珍珠宮

meimeilam 唔該想問下澄帝王蟹洗唔洗預早 book 位架?

我冇BOOK位啊~ 不過去果日應該係平日, 而且我6點左右就到, 所以一去到就有位~

meimeilam  唔該晒  發表於 14-2-22 16:36
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

Care_Bears2009 發表於 14-2-20 14:15
話是話, 有咩手信同用品值得買?
我上次堅呀, 抬左部慢磨機返黎~ 而家幾乎日日用, 正~
手信我會買鴨賞, 黑糖姜茶, 茶葉, 咖啡豆(峰大咖啡)
用品我就去大創搵D香港買唔到既(即係香港既12蚊店, 但D貨齊D), 光南大批發, 掃下屈臣氏(因為有D野比香港平, 同新), 羅東華家鞋園買鞋比囡囡(因為D鞋款令D, 又係MIT, 比大陸做放心D), 書, 漫畫~

有好多JM會買生果返黎, 我就冇買, 太重啦, 當地食多D補返數~ XDDD

珊瑚宮

引用:Quote:Care_Bears2009+發表於+14-2-20+14:1

原帖由 小寶貝兒 於 14-02-22 發表
...
峰大咖啡豆(聰明)

小寶貝兒    發表於 14-2-22 18:00

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:Care_Bears2009+發表於+14-2-20+14:1

...
羅東買鞋易找嗎?

珍珠宮

maggielau0705 發表於 14-2-22 17:07
羅東買鞋易找嗎?
就係羅東夜市果度咋~ 你COPY華家鞋園就會係GOOGLE MAP度搵到~ 我通常都係下午夜市未開果陣去買, 少人D, 唔要鞋盒揹係背囊都OK, 因為阿女D鞋細對D麻~

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:maggielau0705+發表於+14-2-22+17:07

就係羅東夜市果度咋~ 你COPY華家鞋園就會係GOOGLE MAP度搵到~ 我通常都係下午夜市未開果陣去買, 少人D, 唔 ...
但我囡穿36碼唔知有冇!

侯爵府

...
黑糖薑茶邊到買呀?

侯爵府

引用:Quote:原帖由+gogoblue+於+14-02-22+發表我

原帖由 12312 於 14-02-22 發表
7人的士,司機1+客人5+行李
咁我唔博啦,好危險呢。。。

珍珠宮

maggielau0705 發表於 14-2-22 18:31
但我囡穿36碼唔知有冇!
你可以上佢FB問下呀~~ 佢唔單止賣小朋友鞋, 仲有男女裝, 不過我多數買女仔鞋, 因為D款比香港靚D~

珍珠宮

gogoblue 發表於 14-2-22 20:54
黑糖薑茶邊到買呀?
超市應該會有, 我之前就係捷運板橋既"府中站"一出, 旁邊就有間"農產品超市"(類似既名), 果度有好多新鮮台灣食材, 亦都有頗多特產, 我係果度買左3罐黑糖南薑茶, 其他地方比較少見~ 多數都係黑糖姜茶, 冇寫明用南姜~

別墅

引用:Quote:Wpp+發表於+14-2-18+14:05+唔好意思

原帖由 小寶貝兒 於 14-02-18 發表
多數都可以, 而且免費~ BUT最好先SEND EMAIL去問一下, 因為可能佢本身寄存行李既地方唔多, 要先問一下, 如 ...
唔該曬你啊!

別墅

引用:Quote:原帖由+小寶貝兒+於+14-02-18+發表多

原帖由 12312 於 14-02-18 發表
17元有限時
唔該曬你啊!

大宅

回覆:kapopooh 的帖子

請幫忙pm me 司機電話,因為what app 了一個冇回覆。

首頁
45678...9

尾頁

跳至