自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問重有冇地方有得賣這種細細粒白色的炸魚蛋。我細個時好鍾意食的。但現在已經再見唔到有得買

禁止發言

好媽媽勳章 畀面勳章

公爵府

過年買咗10 蚊得9 粒, 仲要韌到死

peggywaiming  10 蚊得9 粒, 過完年佢可以買樓了  發表於 14-2-12 17:57

伯爵府

引用:請問重有冇地方有得賣這種細細粒白色的炸魚

原帖由 monthousand 於 14-02-12 發表
請問重有冇地方有得賣這種細細粒白色的炸魚蛋。我細個時好鍾意食的。但現在已經再見唔到有得買

...
你搵到這張相都好經典。我細過時都好鐘意食

男爵府

OKOK123 發表於 14-2-12 16:03
元朗大穚街市有得買
街市邊個位?

男爵府

未食過~下次搵下先~

伯爵府

回覆:monthousand 的帖子

細個時叫“美味魚球“,点好多甜酱吃的

彌生  yes ar...  發表於 14-2-13 12:55
wcpcelia  thx  發表於 14-2-12 16:36

大宅

其實點整架呢? 加甜醬超好味!

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

monthousand 發表於 14-2-12 16:02

...
呢個2月好似第3個帖問喇

我都好掛住

bk會員話黃大仙有架

丫雅  真係好多jm搵佢呢~  發表於 14-2-12 16:12

男爵府

回覆:細細粒既炸魚蛋

早幾日先有post 話喺黃大仙小巴站仲有

珊瑚宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:monthousand+發表於+14-2-12+16:02+

原帖由 sasa0208 於 14-02-12 發表
呢個2月好似第3個帖問喇

我都好掛住
呢度

不過我未去搵

bongbongpatty  
呢間都硬麻麻好過無咁lae  發表於 14-2-12 17:40

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:monthousand+發表於+14-2-12+16:02+

原帖由 OKOK123 於 14-02-12 發表
元朗大穚街市有得買
好食呀

用來打邊邊好正

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

carmenyan206 發表於 14-2-12 16:11
呢度

不過我未去搵
以前成日食

禁止發言

好媽媽勳章 畀面勳章

伯爵府

回覆:細細粒既炸魚蛋

同周街都有既咖喱魚蛋有咩唔同?

象牙宮

fungwongphie 發表於 14-2-12 16:12
好食呀

用來打邊邊好正
我未用黎打過邊邊喎

象牙宮

belgiumchoco 發表於 14-2-12 16:13
同周街都有既咖喱魚蛋有咩唔同?
原則上佢唔係魚蛋

大宅

我新年特登走去深水埗就係想食這魚蛋. 結果冇得買. 請問黃大仙的是否"走鬼擋"嚟架?

bongbongpatty  差吾多日日都有  發表於 14-2-12 17:41

男爵府

月光兔 發表於 14-2-12 16:04
過年買咗10 蚊得9 粒, 仲要韌到死

咁貴!

首頁

尾頁

跳至