跳至

首頁

尾頁

大宅

阿b現在37.6度是否發燒..謝謝

[ 本文章最後由 siutatbo 於 07-8-7 17:52 編輯 ]
我是07年06月的新手媽咪,請多指教喔!

小豬豬於2007年6月3日20:45出世了,只是個六磅仔,體重小了點,但總叫健健康康!!  
滿月了,體重有8.5磅,大隻仔了一點點!!
兩個月人仔,有差不多11磅了!!
四個月豬豬,有14.5磅了,真係叻叻豬!!
六個月豬豬,有16.5磅,比別的 bb 高了一點喔!!

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 siutatbo 於 07-7-11 22:43 發表
阿b現在37.6度是否發燒..謝謝

不是,37.8才是留個e-mail給我,有張照片給你,可一目了然

複式洋房

原文章由 acomcom88 於 07-7-11 23:41 發表

不是,37.8才是留個e-mail給我,有張照片給你,可一目了然

acomcom88

can you also PM to me? Thanks a lot!

別墅

原文章由 acomcom88 於 07-7-11 23:41 發表

acomcom88
我都想要個list.
唔該

大宅

May I have that too? pls PM to me! Thanks!!!!

大宅

各位,

我已收到acomcom88的表,有興趣請留EMAIL,我亦可SEND比大家。

另,再一次多謝acomcom88。

我個小b 最後真是病了,係出疹,好在工人姐姐一發現有紅點點就立即話我知,等我可以立刻帶小b看醫生。

siutatbo

小豬豬於2007年6月3日20:45出世了,只是個六磅仔,體重小了點,但總叫健健康康!!  

大宅

希望你個B早日康復!!!請問係出乜野疹?係咪個個B都會出﹐sorry,我係新手媽媽﹐所以問多的。BTW﹐麻煩你send 個表比我丫。[email protected]

大宅

原文章由 siutatbo 於 07-7-16 01:48 發表
各位,

我已收到acomcom88的表,有興趣請留EMAIL,我亦可SEND比大家。

我個小b 最後真是病了,係出疹,好在工人姐姐一發現有紅點點就立即話我知,等我可以立刻帶小b看醫生。 ...

would u pls send to [email protected]

thx

大宅

pls send to me too
[email protected]

大宅

Hi suee, bloody, viscattery,

Sent and please check.

siutatbo

複式洋房

My BB now has 96.7F, is it ok?

禁止訪問

list of temp

大宅

Hi ssychowsy,

已email你。

siutatbo

原文章由 ssychowsy 於 07-7-17 17:22 發表
could you send the list to me [email protected]. Thanks a lot.

別墅

原文章由 siutatbo 於 07-7-16 01:48 發表
各位,

我個小b 最後真是病了,係出疹,好在工人姐姐一發現有紅點點就立即話我知,等我可以立刻帶小b看醫生。 ...

Hi Siutatbo,

Can you also pm to me or send to [email protected], thanks a lot!

大宅

Hi magicmeow,

Just sent to you, please check your email.

Siutatbo

原文章由 magicmeow 於 07-7-18 00:11 發表

Can you also pm to me or send to [email protected], thanks a lot!

大宅

May i have the list?
email: [email protected]
Thanks

大宅

Hi Mic0355,

Sent and please check your email.

siutatbo

原文章由 mic0355 於 07-7-19 07:30 發表
May i have the list?
email: [email protected]
Thanks

複式洋房

my bb 星期四晚發燒, 入了醫院,38度, :-( .doctor said that bb below 3 month should not 發燒 coz still have mum's antibody to protect bb.嚇到我不停喊,是否我害到佢.在醫院又抽血,又抽骨髓(液),又抽鼻水,培養菌,好心痛.好驚,不停喊......昨晚退燒了, hope可以快d出院, 但要等report.這麼細就要受苦.

大宅

大宅

Hi Maggie,

Just sent, please check your email.

siutatbo

原文章由 magi0622 於 07-7-28 13:17 發表

首頁

尾頁

跳至