跳至

首頁

尾頁

大宅

我呀b都好慘呀, 剛滿月就入左醫院, 病毒感染, 都無辦法, 呀哥病左, 我又病左, 然後呀b又病, 避都避唔到. 一屋病人, 然後還要到醫院照顧呀b, 係醫院訓左一晚, 真係攰到想死.

大宅

received, tks! :loveliness:

原文章由 siutatbo 於 07-7-28 14:16 發表
Hi Maggie,

Just sent, please check your email.

siutatbo

大宅

希望妳們一家早日康復啦!

原文章由 BB-C 於 07-7-28 19:52 發表
我呀b都好慘呀, 剛滿月就入左醫院, 病毒感染, 都無辦法, 呀哥病左, 我又病左, 然後呀b又病, 避都避唔到. 一屋病人, 然後還要到醫院照顧呀b, 係醫院訓左一晚, 真係攰到想死.
我是07年06月的新手媽咪,請多指教喔!

小豬豬於2007年6月3日20:45出世了,只是個六磅仔,體重小了點,但總叫健健康康!!  
滿月了,體重有8.5磅,大隻仔了一點點!!
兩個月人仔,有差不多11磅了!!
四個月豬豬,有14.5磅了,真係叻叻豬!!
六個月豬豬,有16.5磅,比別的 bb 高了一點喔!!

複式洋房

原文章由 BB-C 於 07-7-28 19:52 發表

我個B都入左醫院,想請問你醫生点醫你個B?我個B只係打抗生毒,BB已退燒,但醫生話要打晒個療程,我想BB返屋企休息.

[ 本文章最後由 Yan0121 於 07-7-28 22:56 編輯 ]

大宅

麻煩你send 個表比我丫
唔該
[email protected]m

大宅

抗生素一定要打晒個療程,如果唔係,病菌未清,好易有抗藥性,日後重麻煩呀!努力比啲耐性,bb好快會好返回家的。

另,miumiu809 已sent。

原文章由 Yan0121 於 07-7-28 22:55 發表

我個B都入左醫院,想請問你醫生点醫你個B?我個B只係打抗生毒,BB已退燒,但醫生話要打晒個療程,我想BB返屋企休息.

小豬豬於2007年6月3日20:45出世了,只是個六磅仔,體重小了點,但總叫健健康康!!  

大宅

siutatbo,
煩請email 給我體溫表, thanks.
atravelw-[email protected]

大宅

Hi Belle,

Pls check email, just sent.

siutatbo

原文章由 Belle3 於 07-7-30 15:52 發表
siutatbo,
煩請email 給我體溫表, thanks.
atravelw-[email protected]

別墅

siutatbo:麻煩你email比我吖[email protected]

大宅

Hi yan826bb,

sent, please check email.

siutatbo

原文章由 yan826bb 於 07-7-31 11:36 發表
siutatbo:麻煩你email比我吖[email protected]

大宅

我呀B上星期都發高燒入左醫院,又係抽晒所有野都無事!可能而家D病菌真係太利害.MaMa protech 唔到啦!

複式洋房

原文章由 shadowray 於 07-7-31 12:58 發表
我呀B上星期都發高燒入左醫院,又係抽晒所有野都無事!可能而家D病菌真係太利害.MaMa protech 唔到啦!

你個B有否打晒抗生素呀?住了幾多日?BB宜家点呀?医生有無話点解發燒.我覺得B回來之後喊得利害咗.

大宅

煩請PM 給我體溫表, thanks...

複式洋房

siutatbo,

收到體溫表了,謝謝你!

Straysheep

原文章由 siutatbo 於 07-7-16 01:48 發表
各位,

我已收到acomcom88的表,有興趣請留EMAIL,我亦可SEND比大家。

另,再一次多謝acomcom88。

我個小b 最後真是病了,係出疹,好在工人姐姐一發現有紅點點就立即話我知,等我可以立刻帶小b看醫生。 ...

別墅

我都想要個體溫表呀,麻煩send俾我。

[email protected]

大宅

Hi Pauline,

Sent and pls check.

siutatbo

原文章由 bobobooo 於 07-8-7 16:21 發表
我都想要個體溫表呀,麻煩send俾我。

複式洋房

Can u PM to me too? Thx!

大宅

可否send給我...

大宅

Hi wing,

Just sent. Please check.

王bb,

我唔識點pm個excel file 比你,可否pm我你的email。

siutatbo

原文章由 wing2003 於 07-8-7 22:31 發表
可否send給我...

複式洋房

Could you please send to me as well??

Thanks.

首頁

尾頁

跳至