自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Pm me as well

水晶宮

引用:送note+3.定每月$165抵d?+ +

原帖由 yingtim 於 14-02-13 發表
送note 3.
定每月$165抵d?
我會咁計。 $310—$165=$145。 咁部電話就係$145x24=$3480。如果你覺得呢個價買部note 3 (仲係分24個月供款),係抵既話,而且你又有需要換電話。我覺得就值得考慮。

天空之城, 快樂之地

大宅

我本身都係林住續約換部NOTE 3........
到左2月尾林住打去續約......就話無哂NOTE 3........激鬼氣就唔續, CUT 埋佢....
跟住3月頭就再打比我話依家有新PLAN,
只要每月$290, 就可以有100M 寬頻, 簽24個月約,
再送一本NOTE 3 LT (其實同上次2月份部機型號有少少吾同),
即係當你之前要比$195一個月月費,
宜家只係比多$95, 就可以多部電話,
剛巧我老公又想換電話, 就這樣JOIN 左依個PLAN LAW !
都叫抵 !

大宅

減齡達人勳章

引用:我本身都係林住續約換部NOTE+3........到左

原帖由 kamankit 於 14-03-08 發表
我本身都係林住續約換部NOTE 3........
到左2月尾林住打去續約......就話無哂NOTE 3........激鬼氣就唔續, ...
同上次部note 3 有咩唔同?

男爵府

回覆:香港寬頻,抵嗎

點解我$228送乜鬼頻道,咩都無
好似5月到期

大宅

http://www.price.com.hk/product.php?p=166730
哩部差note3好多

禁止訪問

引用:http://www.price.com.hk/product.php?p=16

子爵府

回覆 kamankit 的帖子

Note 3 Neo?

大宅

好在有細心人提醒一下, 唔係又中計..

男爵府

熱血勳章

我都差啲睇錯,原來係note 3 neo,差好遠架

seesee1010  Yes,我都爭d睇錯  發表於 14-3-9 20:50

大宅

我剛簽hkbn, $176, 500m上網連家居電話。
送$300惠康劵,nod軟件,同2張ua戲票。
比我之前問平,因係屋苑做promote.

a pregnancy ticker[/url][url=http://www.pregnology.com]Make

侯爵府

jilly_goodsiste 發表於 14-3-9 19:48
比我之前問平,因係屋苑 ...
是否公屋?好似公屋會平d

大宅

回覆 jilly_goodsiste 的帖子

你係新客簽約?

大宅

畀面勳章

引用:我剛簽hkbn,+$176,+500m上網連家居電話。

原帖由 jilly_goodsiste 於 14-03-09 發表
比我之前問平,因係屋苑 ...
你有sales
電話,我四月到期,比佢sales 左我100m 寛頻同家電及wifi,想睇下有無得改

大宅

畀面勳章

想搵個sales

大宅

想問下note 3同note 3 Neo有咩嘢分别??價錢唔同??

大宅

引用:Quote:jilly_goodsiste+發表於+14-3-9+19:4

原帖由 katrinamama 於 14-03-09 發表
是否公屋?好似公屋會平d
私人樓

a pregnancy ticker[/url][url=http://www.pregnology.com]Make

大宅

引用:回覆+jilly_goodsiste+的帖子你係新客簽約

原帖由 janliz 於 14-03-09 發表
回覆 jilly_goodsiste 的帖子

你係新客簽約?
係呀

大宅

回覆 nono2010 的帖子

我只係知之前個部 note 3 = $5988
宜家依部就 note 3 neo = $4798

大宅

回覆:kamankit 的帖子

原來價錢都差咁遠咁我唔會考慮啦

首頁

尾頁

跳至