自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

激死,叫佢買壽桃牌米線,佢買錯左"御本膳米線",爭咁遠,都唔知點解會買錯架!!!!
仲要買左四包咁多忝!

用張單可唔可以去換番架????
:-( :-( :-( :-( :-(
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

算數啦。4包好快食晒啫。
就算人地樂意換比你, 可能人地void單要做好多手續或者寫report, 唔好麻煩人啦,反正真係你老公錯嘛, 又唔係貴野。

原文章由 kitty_媽 於 07-7-15 13:35 發表
激死,叫佢買壽桃牌米線,佢買錯左"御本膳米線",爭咁遠,都唔知點解會買錯架!!!!
仲要買左四包咁多忝!

子爵府

叫你老公自己負返責任……自己食晒佢

禁止訪問

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

梗係可以換,有單就得,我都試過

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

你指果個廣告, 係餐廳做錯野, 唔係食客錯呀。

點解你地自己做錯,係都要人負責? 人地唔負責就話人地service唔好! 依家咁多人蠻不講理架?-(

原文章由 臭八婆 於 07-7-15 14:02 發表
西蘭花咪重好過西芹
今時今日咁既服務點得架

叫衰佬換過

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原文章由 ansonbbma 於 07-7-15 14:05 發表

人地肯換係人地仁慈�大機構唔同你計較咁多.  但依家係自己買錯野, 係我就自己食左算數, 我做唔出d咁gei行為.  

大宅

原文章由 晴B媽 於 07-7-15 14:08 發表
你指果個廣告, 係餐廳做錯野, 唔係食客錯呀。

點解你地自己做錯,係都要人負責? 人地唔負責就話人地service唔好! 依家咁多人蠻不講理架?-(

agree

男爵府

去換無問題,會換俾你,但會麻煩到人地,而且自己都要時間左等右等.算啦,食左佢
原文章由 kitty_媽 於 07-7-15 13:35 發表
仲要買左四包咁多忝!

複式洋房

即日可以.帶埋張單去換.我試得多.你買錯牌子姐.我隻佬寫埋紙仔都錯

[ 本文章最後由 joannalsm 於 07-7-15 14:18 編輯 ]

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你有單去換人地一定會換比你,不過...

如果係我自己買錯左我就唔會去換~
一黎係自己買錯二黎你自己買錯人地肯換比你其實已經好好~

我去得換貨除非係佢地比錯左我先會去換~

我會選擇食左佢~一樣係食得喳嘛~4包好快食晒姐~:lol:

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

我通常嫌麻煩, 唔會換~況且係自己買錯嘛!
加上唔係好貴~ ^^:

除非買了才知道過期或變壞, 否則我唔會去換....

珍珠宮

環保接龍勳章

原文章由 emmypun 於 07-7-15 14:13 發表

人地肯換係人地仁慈�大機構唔同你計較咁多.  但依家係自己買錯野, 係我就自己食左算數, 我做唔出d咁gei行為.  

agree!

禁止訪問

禁止訪問

洋房

我都試過.無買錯牌子.買錯歲數[奶粉].湊仔婆係咁嫁丫.我地家用唔多及無工人.羅去換law.好過食唔到用唔著.唔好鬧你隻佬啦.佢肯幫你汁貨算好.我果隻...唉:-( :-( :-( :-(

別墅

原文章由 ansonbbma 於 07-7-15 14:05 發表

me 2 我都試過 

複式洋房

可以,仲唔會問点解。

仲要買左四包咁多忝!

珍珠宮

畀面勳章

如果有得換要快d去換呀, 否則要盡快食晒
1. 我買過御本膳唔好食
2. 御本膳d調味醬包裝封d好差, 有包仲漏左出黎, 搞到成包臭益要掉左

大宅

原文章由 dincat 於 07-7-15 18:23 發表
如果有得換要快d去換呀, 否則要盡快食晒
1. 我買過御本膳唔好食
2. 御本膳d調味醬包裝封d好差, 有包仲漏左出黎, 搞到成包臭益要掉左

係呀,之前見到御本膳同壽桃牌差唔多樣,價錢又差不多,咪每樣買一包黎試下,
御本膳牌米線好難食又"林"又爛,而壽桃牌米線就勁好食,又勁有咬口,
如果唔係咁難食我都唔諗住換,仲買左四包咁多!!!

唔該哂咁多位媽媽,岩岩個衰佬打電話番黎去換左啦,佢話d收銀都無問佢點解!!(希望佢今次無換錯啦!!! )
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

首頁

尾頁

跳至