論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我住村屋, 今天係天台樓梯發現有包煙, 懷疑係姐姐係天台食煙, 姐姐打扮好yeah , 染髮TB look, 釘埋唇環, 染髮我接受到, 唇環見到叫佢放假先帶, 咁佢都冇黑面同即刻除, 佢好就得我個女, 個女都好鍾意佢因為從來唔鬧佢又肯陪佢玩。

原本都諗住同佢續約, 請問各位jm意見, 如果包煙真係佢, 仲會唔會同佢續約呢?因為而家真係好難請工人, 請到又唔知好唔好

子爵府

回覆:hooimama 的帖子

我就完全接受唔到!

[[img align=right]C:\Documents and Settings\Administrator\桌面[/img]

複式洋房

回覆:Kenise-mama 的帖子

我聽日都會問佢係咪佢嘅, 同講明唔可以係屋企範圍內食煙, 因為佢除咗外形問題外, 其他都不太差, 最緊要重來冇犯兩大罪:黑面同搏咀, 所以都好難取捨

大宅

引用:我聽日都會問佢係咪佢嘅,+同講明唔可以係

原帖由 hooimama 於 14-02-18 發表
我聽日都會問佢係咪佢嘅, 同講明唔可以係屋企範圍內食煙, 因為佢除咗外形問題外, 其他都不太差, 最緊要 ...
就算佢唔係屋企範圍內食煙,佢食煙後返屋企d chemicals仲係佢衣服到。無分別!

大宅

回覆:hooimama 的帖子

同我差不多!我果个係姣妹!同TB 拍拖⋯ 著迷你裙⋯ 但同仔好夾! 就是做家務求其,我話佢,老公叫我就住,話依家請人好難(舊年冇左一工人,佢老婆變左个癲婆)😔,老實,錯就要企定比罵不嬲都係定律,鬼叫我比住面罵个工人,佢好似get 不到,係要我做衰人直話佢,又話要罰錢先有改善!

不過,有時候只有我同工人2个果陣,我都把話說白地講:姐姐,有時我話你,你唔好唔開心,希望你做得好先話下你,第時如果換僱主都冇比人罵得咁惨。 佢都會笑住話:知道了 mam!

不過,有時候我唔明,為什麼佢幫我大仔沖涼,係都要關門,我媽成日吓我,有些工人會搞細路(性騷擾),但我問過仔,佢明白下體不可以比人亂咁摸喎😔 所以希望我的担心係多余啦

大宅

應該講明工作時間內同屋企範圍都唔可以食煙,其他時間你無權要求架woh。炒唔炒就睇你個人喜好啦~

如果你老闆同你講,係放工之後, weekend放假都唔可以食煙 (or唔可以做一樣你自己習慣左既野),如果唔係我炒你,你都唔會覺得合理啦?

首頁

尾頁

跳至