跳至

首頁

尾頁

別墅

點解每一次有活動我都係到了滿額先睇到架:-(
無一個報到名, 我要再努力d, 上嚟多d先!

別墅

0704媽媽9月小聚

9月5日 tp,最愛小朋友,Angela13,3.2.(最愛99),cy_cheung,pomanc,Kanix,elmolly, 李做咩
9月7日 tp,最愛小朋友,Angela13,3.2.(最愛99),cy_cheung,pomanc,Kanix,elmolly, 李做咩
9月12日 tp,最愛小朋友,Angela13,3.2.(最愛99),cy_cheung,pomanc,Kanix,elmolly,李做咩
9月14日 tp,最愛小朋友,Angela13,3.2.(最愛99),cy_cheung,pomanc,Kanix,elmolly,李做咩

[ 本文章最後由 李做咩 於 07-8-8 19:01 編輯 ]

別墅

喂..喂, 妳哋會唔會係咪坐我前面嗰幾個呢??

原文章由 tpmak 於 07-8-21 22:51 發表
今晚上了中大的course, 唔錯, 又可以同breathe,avalyl 傾下計,
又學到野. 好開心!

別墅

咁Q嘅! 我上個星期先報呢個course咋, 原本想報檬特梳理的, 但full晒, 當時關於小朋友的course, 只有呢個未開班, 所以報了! 估唔到會遇到
今日我仲臨急臨忙sent個contact no. 比妳先趕去搭車, 早知留到上堂比妳啦

原文章由 tpmak 於 07-8-22 00:11 發表
咁我同你咪好有緣,
funky dance 有好大機會成功, 我叫埋表妹去參加.

別墅

今晚上完呢堂, 聽到妳、其他同學及miss的例子分享, 反而令我有點擔心, 發覺教養一個小朋友比想像中更難, 真係有排学呀!

原文章由 tpmak 於 07-8-21 22:51 發表
今晚上了中大的course, 唔錯, 又可以同breathe,avalyl 傾下計,
又學到野. 好開心!

別墅

breathe
係呀, 終於見面啦! 我報唔到cu嘅蒙特梭利呀(兩期都報唔到:tongue: ), 結果報了兒童無限蒙特梭利家長班呀! 好似係同一個導師嚟!

原文章由 breathe 於 07-8-22 10:58 發表
哈哈, 李做咩我哋終於見面啦, 但當時都唔知你係添!! 我哋係咪好嘈呢...:mrgreen:
我同ava 都有報蒙特利梭11月班, kerkermui, 我哋一齊做同學喎!
原來, 做一個醒目的媽媽都唔易, 雖然話我& ...

別墅

Kanix,
兒童無限嘅家長班$980, 但如另一半一齊報就半價, 即係$1470一對, 我報嗰個係兩日班, 因怕一日班會好倦...
http://infinitychildren.com/chi_program.aspx

原文章由 Kanix 於 07-8-23 18:21 發表
李做咩,

兒童無限蒙特梭利家長班幾錢?
Thanks!

[quote]原文章由 李做咩 於 07-8-22 14:28 發表
breathe
係呀, 終於見面啦! 我報唔到cu

別墅

我都好想參加呀!!

別墅

avalyl,
好開心呀我終於有英文名啦:lol :lol :lol
我有Hangseng plantium card呀, 咁係咪大家(24個媽咪)都可以有20% off呀? 希望幫到手啦

What if we make it 18 Oct? Unless another mum has a Hangseng Plantium card, we may need to pay a little bit more than 20% off.

[ 本文章最後由 李做咩 於 07-10-3 13:48 編輯 ]

別墅

elmolly,
妳無同阿囡落公園玩咩, 我99啱啱同阿b落咗去, 仲以為妳哋會相遇添:lol:

別墅

唔知仲可唔可以參加呢 我之前報咗oct.18号park lane個聚會架, 不過我要搬屋, 所以由4号開始無得上網到今日呀:cry: , 直至而家先知原來地点和日子都改了, 唔知而家滿額未呢? 我有hsbc
Premier card呀!

原文章由 Mango7d 於 07-10-16 22:35 發表
Here is the details of our gathering tomorrow:

Date : 17 Oct 207
Time : 6:30 p.m.
Booking : under Ms. Sandy Li / Eva Cheung
Venue : Excelsior Hotel 怡東酒店 in Causeway Bay
(next to Worl ...

[ 本文章最後由 李做咩 於 07-10-16 23:41 編輯 ]

別墅

我想問而家係咪大家都可以有25% off呀?

原文章由 Mango7d 於 07-10-16 23:48 發表

應該冇問題,我聴日打去加多一位,但係請問你可唔可以幫手過數比我呢?

[ 本文章最後由 李做咩 於 07-10-17 00:43 編輯 ]

別墅

無問題,已過數了!!

原文章由 Mango7d 於 07-10-16 23:48 發表

應該冇問題,我聴日打去加多一位,但係請問你可唔可以幫手過數比我呢?

別墅

哎呀! 而家先記得留咗件外套添 , 真係老人痴呆呀 ! 真係唔該晒妳幫我keep住呀:loveliness:
係啦, 我影唔到相添, 因為c6帶住阿仔突然出現銅鑼灣買狗糧, 順便嚟接埋我走, 但怡東又唔停得車, d食蕉趕佢走, 所以佢吹我走吹到失晒魂囉:tongue:

原文章由 3.2. 於 07-10-18 01:47 發表
李做咩~做乜你咁快走呀?你未影相呀!!!下次一定要影返喇!!!:)

仲有,我地走果時,有件黑色嘅外套無人認領,係唔係你家?依家响我到呀!1111攞返俾你吖! ...

別墅

1)tpmak
2)kerkermui
3)Eclipse_2006
4)TinyRabbit
5)Kanix
6)breathe
7)avalyl
8)connie0126
9)mango7d
10)3.2
11)cy cheung
12)elmolly (I hope I can really join you guys this time)
13)sheunglam
14)李做咩

別墅

各位靚媽咪,
唔好意思, 尋晚己經喉嚨痛, 今朝一起身, 開始咳, 現在眼淚、鼻涕流不停.... , 為免嚇怕或傳染大家, 所以還是決定今晚不出席了 大家也要着多件衫呀! 保重!

首頁

尾頁

跳至