自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

全城都話好好好好睇,我睇到第四集,雖然都唔差,但講真我冇想一集追一集嘅衝動囉,n年前睇悠長假期真係停唔到㗎

公爵府

回覆:有冇人覺得來自星星的你好一般

我睇左半集 其實ok 既 但係我攤左5日都仲未有衝動追落去
但叫比一般韓劇好好多ga la

別墅

引用:全城都話好好好好睇,我睇到第四集,雖然都唔

原帖由 cp3g 於 14-02-22 發表
全城都話好好好好睇,我睇到第四集,雖然都唔差,但講真我冇想一集追一集嘅衝動囉,n年前睇悠長假期真係停唔到 ...
繼續喇好好睇呀

禁止訪問

大宅

我,得閒先睇一集

珍珠宮

全城都話好好好好睇,我睇到第四集,雖然都唔差,但講真我冇想一集追一集嘅衝動囉,n年前睇悠長假期真係停唔到 ...
我睇甄嬛傳, 步步果d 都停唔到。
呢套星星悶場多到, 一集我分幾日先睇得晒。 依家 stuck 左係第8 集, 停左1星期都未有想繼續追睇既意欲

公爵府

睇劇都要講緣份~好唔好睇真係好主觀

大宅

我直頭睇睇吓覺得好悶,由其古裝時間特別悶,由第一集開始已經嘛嘛哋想追落去,成日同自己講之後會好睇,點知睇完四集都仲喺咁

sonson012848  第5集會好D, 越來越會少古裝, 之前我都係一見古裝就飛  發表於 14-2-22 10:17

公爵府

cp3g 發表於 14-2-22 03:22
我直頭睇睇吓覺得好悶,由其古裝時間特別悶,由第一集開始已經嘛嘛哋想追落去,成日同自己講之後會好睇,點知睇 ...

古裝我都麻麻~由其細路女我都飛~我中意有全智賢既場口~好笑

我初初睇第一集上半場 隔左幾日先睇下半場 我係一開波睇左最新個集先追返開頭個啲 先開始中意 如果由頭睇起可以唔會想追

rosaki  我又係第一集斬半隔好多日,開頭真係麻麻,冇興趣追,都係捱過越睇越好睇!  發表於 14-2-22 20:43

水晶宮

我睇親都瞓

侯爵府

無睇過,唔知係點

子爵府

畀面勳章

我無睇過

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

引用:我無睇過

原帖由 牛奶妹頭 於 14-02-22 發表
我無睇過
我都冇睇

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

引用:我無睇過

原帖由 牛奶妹頭 於 14-02-22 發表
我無睇過
你依家訓唔著就追下囉

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

侯爵府

我都係睇到第四集停咗係度一星期都未有意欲開黎睇

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+牛奶妹頭+於+14-02-22+發表我

原帖由 alicialee1210 於 14-02-22 發表
你依家訓唔著就追下囉
岩岩睇完獎門人

男爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:cp3g+發表於+14-2-22+03:22+我直頭睇

原帖由 凍檸檬茶 於 14-02-22 發表
古裝我都麻麻~由其細路女我都飛~我中意有全智賢既場口~好笑

我初初睇第一集上半場 隔左 ...
屎啦,我反而覺得古代個part好好睇喎!
所以話睇劇既野真係好個人口味,咸魚青菜,各有所好

sonson012848  我老公都係咁話, 古裝好睇D, 但我睇古裝會ZZZ  發表於 14-2-22 10:18

男爵府

我去到第10先有動力,之前睇君主同秘密花園真係停唔到

大宅

睇多集啦,我覺得第五集開始好睇啊!

sonson012848  ME 2~~  發表於 14-2-22 10:18

珍珠宮

唔難睇,但未至於中毒,無話睇完呢一集即刻忍唔住要追下一集嗰種感覺……

shimmermama  冇追看嘅欲望  發表於 14-2-22 13:23

首頁

尾頁

跳至