網購天地

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

店在福建莆田,已被我列入黑名單(曾多次在這裡說)

adidas,nike,太多假貨,已放棄此品牌,但我亦見過有真(非旗艦店)

我會考慮另外兩隻美國品牌,香港/大陸無代理,但TB有廠鞋,

不過要成300-400蚊

大宅

唔識分真假
但係買過好多對goretex 波鞋
對對都防水

侯爵府

引用:店在福建莆田,已被我列入黑名單(曾多次在這

原帖由 21g 於 14-02-22 發表
店在福建莆田,已被我列入黑名單(曾多次在這裡說)

adidas,nike,太多假貨,已放棄此品牌,但我亦見過有真(非旗 ...
就算唔係蒲田一樣可以響埋同一批發攞貨買到假貨…

一分錢一分貨,如果高仿用料做工好平咁多自己又分唔出咪ok lor, 至怕有d人幾十蚊對買完期望買到真貨啫。

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+21g+於+14-02-22+發表店在福

伯爵府

除咗 天猫專門店貴貴個 d, 其他全部都是假的, 呢個大家都是知道的。只差在邊間做得 " 像真" dd 。

大宅

回覆:淘寶波鞋怎樣煉成的? 批發商:間間都係假

講真淘寶上的都預左係假,出面成千甚至幾千都係賣幾百,有咩可能,假唔緊要,最緊要係買果個都知假,同要高仿囉。

見過有個莆田既賣家話逢係幾百蚊果d 都唔好信係咩原單正品,都係假的,又話要有原裝盒包裝紙只係加多15 蚊,so easy. 仲有d 講明佢d 係跟單,如果要買真野喺hk 買啦,淘寶上買又著得過既咪當玩下多對鞋囉

禁止訪問

回覆:hohoho888 的帖子

侯爵府

引用:講真淘寶上的都預左係假,出面成千甚至幾千

原帖由 hohoho888 於 14-02-22 發表
講真淘寶上的都預左係假,出面成千甚至幾千都係賣幾百,有咩可能,假唔緊要,最緊要係買果個都知假,同要高 ...
香港買特賣場分分鐘都係淘寶高仿貨…總之以一個平咁多ge價錢買到名牌設計,用料做工都好ge貨就ok喇。

男爵府

http://item.taobao.com/item.htm? ... &id=25692020211

人頭擔保,正品,邊個話無正野,抵唔抵另一回事

禁止訪問

引用:+http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z

首頁

尾頁

跳至