跳至

首頁

尾頁

別墅

就六個月喇~~~而家仲有十幾磅要減,C6成日話同d friend去沙灘游水,咁肥點見人呀:-( :-( 個肚臍仲黑黑地,好核突呀:-( :-(
點解我減極都減唔到架??? 有冇mama可以教下我呀:-( :-(

子爵府

我都係努力中

我又唔運動, 唯有靠其他冇咁有效的辦法啦.

而家我早餐食粟米片, 午餐同晚餐前後食/飲 fancl d 產品
+ 記得的時候就搽減肥 gel.

開始左冇幾耐, 未知成效. 暫時好似得得地.

要繼續努力!

別墅

我都好想修身呀! 但又無時間身體又唔好, 都唔知用乜方法好, 10月和11月有朋友結婚要做姊妹, 都唔知點算:-(
小豬2007年2月16日出左世喇
2007/2/16    3.15 kg  (初生)
2007/4/18    5.45 kg  (2個月零3日) 
2007/5/24    6.64 kg  (3個月零9日)
2007/6/20    7.58 kg  (4個月零5日)
2007/8/20    8.41 kg  (6個月零5日)
2007/9/26    9.00 kg  (7個月11日)
2007/12/24  10.00 kg (10個月零9日)

大宅

我都想減咗d肥肉呀,我仲有15磅要減:-( :-( ,我都無時間去做運動,唯有食少d嘢,依家早餐淨係食個包,跟住早晚飲蒜頭醋,希望可以成功啦:-( :-(

伯爵府

虎到金來勳章

我依家比之前還差5磅,主要係個肚收唔到
我每日早上行上99度看仔仔,再得行返工,收工又行返99度,
每日行約1個鐘,可能有D幫助

別墅

最慘係我餵緊人奶,食小啲嘢都唔得:-(

大宅

我已經回復以前既磅數, 但個肚仲係鬆, 黠算? 做sit up有冇效?
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

複式洋房

me2!! 最近仲肥左5LB, TOTAL有15LB要減!:tongue:

原文章由 kristybilly 於 07-7-23 13:32 發表
最慘係我餵緊人奶,食小啲嘢都唔得:-(

大宅

我都努力跟減肥, 目標係要減25 (因為有bb之前放縱得濟肥左十幾磅, 生完之後又重左十磅 :-( ). 依家朝早轉食代餐+飲茶, 午餐照舊, 晚餐淨食餸+飲湯(唔食飯), 每星期晚做瑜珈. 到尋日為止9日減左5-6. 我依家仲著住大肚西褲返工, 希望今次會成功, 可以買返d靚靚衫褲啦!

有無mami 可以教路, 點可以令肚腩舊肉變走 & firm D, 依家好 "
bou" & "dum"!!

大宅

我之前都同你一樣減極都減唔到,仲肥左二十磅,有成150磅咁多,好在依家食代餐,二個禮拜減左十磅,我好有信心可以減到110呀!有機會做番靚太,我上星期仲去做埋激光去斑,實行靚番畀老公睇,唔再畀佢睇死呀!
原文章由 kristybilly 於 07-7-23 02:02 發表
就六個月喇~~~而家仲有十幾磅要減,C6成日話同d friend去沙灘游水,咁肥點見人呀:-( :-( 個肚臍仲黑黑地,好核突呀:-( :-(
點解我減極都減唔到架??? 有冇mama可以教下我呀:-( :-(

男爵府

大家都好積極去減肥 我就一味嗌肥,但係都冇實踐去減,其實唔係我唔想減,只不過瘦咗又點吖,個肚有好多肚紋,黑"蚊蚊"鬼死咁核突,減咗都著唔到兩件頭嘅泳衣啦! 諗到哩度都冇晒心機減喇 我唔貪心,就算回覆唔到以前嘅身型都冇所謂,只要比我瘦番10磅都心滿意足啦!~
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

男爵府

原文章由 sayuri 於 07-7-23 13:59 發表
我已經回復以前既磅數, 但個肚仲係鬆, 黠算? 做sit up有冇效?

恭喜你呀!! 咁著唔著到生之前果啲褲呀!? 我個盤骨闊咗好多呀,以前啲褲跟本拉唔上
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

首頁

尾頁

跳至