夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

可能佢一個咩成頭家壓力太大,加上屋企3隻化骨成日攪事,真係永無寧日!!我諗其實佢真係吾適合有咁多小朋友,一個應該可接受,3個………
但既然生咗出黎就要面對啦!佢其實好中意小朋友,但EQ太低,對各樣事都太認真,執著!令身邊既人都好有壓力,吾知我自己可以頂幾耐……………

子爵府

好媽媽勳章

回覆:ooooohk 的帖子

哦,情況同我差唔多啦,但我有返工,但大家搵錢唔多,都有三個小朋友,我老公成日都講佢唔喜歡小朋友,又係eq低,脾氣大,但係一個有責任既爸爸,可以既,忍下佢啦,我有時都當佢唱歌,佢呻完就無野,小朋友大咗就好d既啦,我細仔只有7個月,條路仲有好長呀

大宅

畀面勳章

EQ真係好重要,兩夫妻相處固然要有,有埋小朋友就更加唔駛講了

侯爵府

引用:可能佢一個咩成頭家壓力太大,加上屋企3隻

原帖由 ooooohk 於 14-02-24 發表
可能佢一個咩成頭家壓力太大,加上屋企3隻化骨成日攪事,真係永無寧日!!我諗其實佢真係吾適合有咁多小朋 ...
你既然都明白佢黑面個原因啦,唔系連甘樣既情緒發洩都唔可以呱?每個人既發洩方法都唔同咖

禁止訪問

趣教勳章 畀面勳章

回覆:c6成日黑面,發脾氣!好難頂!!!!

洋房

你地就好啦. C6黑面都知咩原因, 我就一啲都唔知. 成日發脾氣, 我地未有小朋友架. D脾氣臭到死... 好似我好煩, 我好冇用咁, 我係呢頭家好唔開心, 點做, 做咩都令唔到佢開心咁!

大宅

『一個咩成頭家壓力太大,加上屋企3隻化骨成日攪事,真係永無寧日』 -- same case

『EQ太低,對各樣事都太認真,執著!令身邊既人都好有壓力,吾知我自己可以頂幾耐』

太似我個 case了

首頁

尾頁

跳至