美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

at title, thanks alot

大宅

我有好推介!Mary Kay 嘅3-D gel, 你可否留 E-mail 給我 send D 資料俾你參考吓好嗎?

原文章由 chichichan 於 07-7-23 21:38 發表
你有上天堂的把握嗎?

禁止訪問

好媽媽勳章

伯爵府

潤肌晶

珍珠宮

HI chichichan,
SkinCeuticals o既 B5gel 啦!!! 好補濕呀!!! 皮膚科醫生都推薦用佢呀!!!

原文章由 chichichan 於 07-7-23 21:38 發表
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

每人對產品都有不同反應, 要試過先好買, 我都浪費咗好多產品及金錢. b5對我一d幫助都冇, 越搽越乾.

珍珠宮

B5gel係精華素o黎,一定要配合lotion或cream來用wow!!!
另外可用Bioderma Hydrabio Mask呀! 我用緊呀,好好用,好保濕wow!!!成分仲係在2003年攞o左
NOBEL O黎O架!!!

原文章由 jsmleetse 於 07-7-24 11:43 發表
每人對產品都有不同反應, 要試過先好買, 我都浪費咗好多產品及金錢. b5對我一d幫助都冇, 越搽越乾.

[ 本文章最後由 wai001 於 07-7-24 12:01 編輯 ]
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

男爵府

我個皮膚醫生叫我用蘆薈jelly,我係龍城買左一支,百多元,好好用呀,連冬天都無甩皮!!

大宅

請問妳蘆薈jelly點用, 敷面 定mix 其他一起搽? 可否告訴品牌?

原文章由 siuyauyau 於 07-7-24 12:13 發表

我個皮膚醫生叫我用蘆薈jelly,我係龍城買左一支,百多元,好好用呀,連冬天都無甩皮!!

大宅

i want to know too ar
老公,我愛你,我愛你,我愛老公; 我是老婆,我是老婆,我是你老婆。 [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

大宅

以下都係保濕..有興趣可按個人網頁

sonfia

bioderma Hydrabio

日版AQUA FORCE Serise

Aqua Force Mini Set
L 9349
M 9350

套裝內容
●9349
(Mild Wash 20g•Lotion-L 40ml•Moisture-L 14g)
●9350
(Mild Wash 20g•Lotion-M 40ml•Moisture-M 14g)

約 3 週份量 專門店HKD169.00 港版

(相中) 1個月份量日版$155

男爵府

咩牌子呀,我都想知呀?

SEND比我呀.

THANKS

原文章由 siuyauyau 於 07-7-24 12:13 發表

大宅

咩牌子呀,我都想知呀?

民房

我公司依家做緊 Promotion ,免費六日試用 Mask,我見不論女生或男生都有用,我想應該幾好吧!!!其他保濕護膚品都有得賣,如有興趣可以pm我。

男爵府

please pm to me,thanks!

男爵府

Aloe Pure -- Organic Aloe Vera Gel (with Antioxidant Vitamins A, C, and E)

(1) 綠色packing
(2) 教協 / 龍城都有得賣
(3) 200ml / ~$120 (可以用好耐)

洋房

Base:
Nars- Aqua gel hrdrator

Serum:
Kose - 米水Rice Power Extract
Kose Suppli Aid保顯精華

Gel:
Clinique Moisture Surge Extra
Aloe Pura- Aloe Vera Gel
Beauty is a life-time job.

別墅

kylam100

M 同 L有咩分別?邊到可以買?
原文章由 kylam100 於 07-7-24 12:59 發表
以下都係保濕..有興趣可按個人網頁sonfiabioderma Hydrabio日版AQUA FORCE SeriseAqua Force Mini Set
L 9349
M 9350

套裝內容
●9349 ...

複式洋房

thanks all!!

大宅

我用過好多大牌子既 保濕護膚品
但係我都係發現蘆薈最好..

先噴花水..再搽 ALOE VERA 保濕霜..
我O係 千色店買的..
牌子叫 'good health"
多數 $114 一瓶..
好好用.

原文章由 jsmleetse 於 07-7-24 12:19 發表
請問妳蘆薈jelly點用, 敷面 定mix 其他一起搽? 可否告訴品牌?

[img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/0011mm7.gif[/img][img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/c85190be95bq7.gif[/img]

首頁

尾頁

跳至