自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

張嘉兒唔係醜樣,問題係佢有資格做香港小姐咩?係(香港)小姐,Miss (HK)???????大會點會有咁決定??仲要代表HK出去見人架!冇人話佢醜,係冇資格做港姐呀!

大宅

根本唔係選靚唔靚,係選學歷之嘛,總之邊個大學畢業都好大機會....

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 waiwing 於 07-7-24 11:23 PM 發表
根本唔係選靚唔靚,係選學歷之嘛,總之邊個大學畢業都好大機會....

無辦法啦.... 唔讀過下大學, d 英文 c 到死點出去同人比喎....

禁止訪問

子爵府

如果我冇記錯.....Yuen 靚靚.....是中五....
.....

原文章由 sa2501 於 07-7-25 00:44 發表

agree

別墅

原文章由 Cat108 於 07-7-25 01:14 發表
如果我冇記錯.....Yuen 靚靚.....是中五....
.....

I must say... Education and Beautiful are equally important ga!!!!!

Yuen 靚靚.....是中五 --- yes!
that's why she is Yuen 靚靚 lor... nothing more than 靚!

禁止訪問

子爵府

原文章由 ^~螞蟻人~^ 於 07-7-25 01:23 發表

香港回歸左中國,由中國去比賽得啦,香港駛乜搵人出去呀,香港同大陸妹邊有得比架。大陸有樣、身材、智慧架,你香港三範都無呀:tongue::tongue::tongue:

你身為HK人都睇少HK人,我又唔覺大陸d女仔好掂喎!

民房

佢啲英文好差咩? Vancouver UBC 返嚟喎? 有其他討論區話佢係英文台講得好好架喎
!

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

原文章由 ^~螞蟻人~^ 於 07-7-25 02:00 發表

事實係甘喎,大陸幾多人先得架,簡剩個d 個個都成個model 甘,大陸人答問題係有內函架喎,香港個d 答d 咩野出黎 ???
大陸有個唔知環定世姐得第3 架!! 呢d 係事實睇番黎,唔係話睇 ...

你個人睇法啫,唔代表事實,有咩証據話HK女仔比唔上大陸女仔呀!

禁止訪問

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

蟻兄,

論香港小姐呢我覺得Amy Kwok 真係幾得架!
唔係因為我細細個已經識佢而偏幫佢,
佢十零歲帶左contact lens 同埋Cool 左牙之後,
真係變得好靚女架,皮膚又好喎,
讀書成績好唔在講啦!唔係讀死書個人好聰明架,
仲好有禮貌又好修養,我覺得佢雖然無李美人咁靚喇,
但都真係好好架喇,你覺得係唔係呀?

子爵府

原文章由 ^~螞蟻人~^ 於 07-7-25 12:15 發表

香港既 " 大學生” 都話內地 " 大學生” 講野思維寬d,好多野唔及人地,過多幾年人地仲會在落後既野超越香港 大學生”。
呢個唔係我個人睇法,有眼你睇,你話香港邊個香港小姐係樣樣惦呀?? 你無野講去 ...

一句唔應同你話香港同大陸妹邊有得比架!係咁多!
我唔會睇少自己下一代,我自己都有2個囡!

複式洋房

原文章由 ^~螞蟻人~^ 於 07-7-25 12:15 發表

香港既 " 大學生” 都話內地 " 大學生” 講野思維寬d,好多野唔及人地,過多幾年人地仲會在落後既野超越香港 大學生”。
呢個唔係我個人睇法,有眼你睇,你話香港邊個香港小姐係樣樣惦呀?? 你無野講去 ...

咁你都係睇到某部份姐...內地人口咁多,質數好既比例自己係多嫁啦...但我覺你睇野角度好偏激law!

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

別墅

原文章由 ^~螞蟻人~^ 於 07-7-26 00:48 發表

麟媽媽, sorry !我唔知道誰是Amy Kwok 呀 !! 中文名係叫甚麼??
香港女仔實有好既!! 如果搵個唔到就慘啦!! 你甘讚佢都實有原因既,我信你啦 

郭譪明

首頁

尾頁

跳至