跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 mowaiching 於 07-7-25 23:27 發表
唔怪之得啦, 聽下聽下好似咁多咁多人咁....
有d仲成枱上...
fwc, 我阿女都係排得後, 都係無禮物.....亦無得上台影相....我以為會後補再上台拎獎同埋影相, 點知不了了之.....早知慳返啖氣唔吹水泡啦; ...

我都冇獎架, sponsor袋都係得一個袋, 不過, 我寧願唔要多一袋, 因為拎死我啦:mrgreen:
[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

大宅

哦。。。原來無上檯個D先係得獎者(講笑咋,有得罪,莫見怪

mowaiching,想問你好耐,你個咩size水泡,咁fit你個女既

原文章由 fwc 於 07-7-26 00:46 發表

我都冇獎架, sponsor袋都係得一個袋, 不過, 我寧願唔要多一袋, 因為拎死我啦:mrgreen:

大宅

原文章由 buibui 於 07-7-26 10:35 發表

mowaiching,想問你好耐,你個咩size水泡,咁fit你個女既

死啦, 個日顧住揍仔, 真係睇得唔清楚,
咩ariel係着泳裝架咩, 有埋水泡添呀, 我一d都睇唔到ge,
個日ariel特襲bosco個陣, 我只係見到ariel着住見橙色小背心咋
我仲諗咁大冷氣唔怕凍親咩

大宅

Ariel 個身造型, 我一入場, 都被佢嚇親, 真係一絕...

其實mowaiching, 你應該一家3口都著沙灘裝, 一定嘆為觀止, wahaha

男爵府

係呀,ARIEL仲有件浴袍架........
原文章由 Emen 於 07-7-26 10:57 發表
Ariel 個身造型, 我一入場, 都被佢嚇親, 真係一絕...

其實mowaiching, 你應該一家3口都著沙灘裝, 一定嘆為觀止, wahaha

大宅

ariel幾時特襲bosco? 我唔知喎, sorry
其實我地寶貝女邊有著泳裝, (其實我都有諗過幫ariel著泳衣o家, 但係酒店咁大冷氣, 唔好啦:lol )
我阿女只係著得好有夏日色彩的衫褲, 加件泳袍O者:lol , 就係因為怕佢凍, 先帶埋泳袍咋, 交足貨O家 , 抵唔抵WIN O者:lol

原文章由 BoscoChow 於 07-7-26 10:42 發表

死啦, 個日顧住揍仔, 真係睇得唔清楚,
咩ariel係着泳裝架咩, 有埋水泡添呀, 我一d都睇唔到ge,
個日ariel特襲bosco個陣, 我只係見到ariel着住見橙色小背心咋
我仲諗咁大冷氣唔怕凍親咩

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

大宅

BUIBUI,
阿女個水泡係48CM, 19吋..上年買: $14.9咋....
其實係我生之前買, 諗住生完用來坐, 點知最後要開刀...依家咪可以俾BB用O羅
原文章由 buibui 於 07-7-26 10:35 發表

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

大宅

Sorry
嗰日D攝影師哥哥寫得唔清楚,所以選咗成30個型男型女,我們真的對不起嵐嵐,令嵐嵐錯失咗一張紀念性相片,不過唔緊要哪!Hayden已買咗幾份小禮物比佢心目中的型男型女,希望大家笑番哪! 飲茶嗰日記住補影番張相啊
<<型男型女得獎者>>排名不分先後
嵐嵐 / 寶貝BB / Louis / Marco / Oscar

大宅

原文章由 mowaiching 於 07-7-26 17:39 發表
ariel幾時特襲bosco? 我唔知喎, sorry
其實我地寶貝女邊有著泳裝, (其實我都有諗過幫ariel著泳衣o家, 但係酒店咁大冷氣, 唔好啦:lol )
我阿女只係著得好有夏日色彩的衫褲, 加件泳袍O者:lol , ...

係bb一齊起舞, bosco攞住包紙包飯品, ariel爬過嚟特襲囉,
咁我話佢好男仔, 唔係着住想橙色衫都唔知係女仔添

大宅

哈哈, 我記得啦~~~我阿女係好鍾意搶人o野o家~~
真係唔好意思啦~~
不過估唔到bosco細細個就咁有紳士風度, 俾我阿女搶佢包o野, 佢都無咩點對我阿女, 真係乖仔, 呢d一定係靚女周c9教導有方o者
果陣時, 個個bb都勁high, 係party的高峯, 真係唔捨得走...

原文章由 BoscoChow 於 07-7-27 08:38 發表

係bb一齊起舞, bosco攞住包紙包飯品, ariel爬過嚟特襲囉,
咁我話佢好男仔, 唔係着住想橙色衫都唔知係女仔添

大宅

原文章由 mowaiching 於 07-7-27 09:14 發表
哈哈, 我記得啦~~~我阿女係好鍾意搶人o野o家~~
真係唔好意思啦~~
不過估唔到bosco細細個就咁有紳士風度, 俾我阿女搶佢包o野, 佢都無咩點對我阿女, 真係乖仔, 呢d一定係靚女周c9教導有方o者
果陣時, 個個 ...

咪玩啦........教導有方 真係唔肯當

bosco唔係有風度, 只不過佢係心散王, 咩都唔專注
ariel就真係好強 快手快腳, 真係捉都捉唔住

洋房

buibui,
細粒丁樂兒落選同各位媽媽都一樣,自己d仔仔女女永遠都係我地心目中係最好既,所以都唔梗要啦…細粒丁當日都玩得好開心,行來行去,仲失晒儀態親高隻左腳仔自己爬上個台到

當日唔記得搵你say hello,記得你話介紹個bb女比我識呀?!

記得當日都有留意到妳女女(條裙仔好靚)…原來係你寶貝女女

首頁

尾頁

跳至