跳至

首頁

尾頁

洋房

Hello 各位有請陪月經驗的ma ma

我想請經驗豐富的陪月呀, 有無好介紹, 除照顧bb外, 最好可以教埋個印傭煲湯, 煮飯等等.... 我預產期係12月4日, 唔知時間係咪太緊呢? 陪月員工作時間約每日4至6小時都得, 月薪大概係?$, 如果有好介紹, 請pm我, thks.

民房

原文章由 MaMaEva 於 07-7-26 13:13 發表
Hello 各位有請陪月經驗的ma ma

我想請經驗豐富的陪月呀, 有無好介紹, 除照顧bb外, 最好可以教埋個印傭煲湯, 煮飯等等.... 我預產期係12月4日, 唔知時間係咪太緊呢? 陪月員工作時間約每日4至6小時都得, 月薪 ...

我認識一個倍月幾好但要六個月前預約,但佢可以再介紹其他人比你,之後仲可以幫你找湊bb的人, 都幾好...
有興趣就send e-mail 到:[email protected]
註明找陪月的...:-P

洋房

pl_124

多謝你的介紹, 因為我心急所以揾左循道衛理觀塘社會服務處請陪月員, 安排左九月份interview, 到時睇吓係咪同網頁講得咁ok.
循道唔同其他私人陪月公司, 唔會收佣金. 如果真係咁好,我都會向其他媽咪推薦.

MaMaEva

複式洋房

原文章由 MaMaEva 於 07-8-22 14:56 發表
pl_124

多謝你的介紹, 因為我心急所以揾左循道衛理觀塘社會服務處請陪月員, 安排左九月份interview, 到時睇吓係咪同網頁講得咁ok.
循道唔同其他私人陪月公司, 唔會收佣金. 如果真係咁好,我都會向其他 ...

你o係衛理觀塘社會服務處請陪月員o唔ok呀, 我都搵緊, 請比意見, 謝謝!

首頁

尾頁

跳至