自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

鬧人死X婆?? 咩事咁毒

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+FongKwaiLan+於+14-02-26+發

原帖由 ToBee 於 14-03-08 發表
死八婆,我生仔去私家架,睇你咁黑心把口咁毒連生仔都唔知有冇資格添...哈哈....咁得閒冇仔湊咪睇多啲人地 ...
你等俾人封戶吧!

伯爵府

回覆:bk地列左個我個post,如果俾我再見到。。

你無錯, 喺香港政府嘅錯!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

子爵府

D人鬧得咁勁 ,唔知點做人阿媽

FongKwaiLan  咪係  發表於 14-3-9 01:42

王國長老

王國長老

唔好再嘈啦, 我會通知版主跟進. 鬧人會收警告牌, 請勿以身試法.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

用戶要求終止服務

秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章

引用:死八婆,我生仔去私家架,睇你咁黑心把口咁

死八婆,我生仔去私家架,睇你咁黑心把口咁毒連生仔都唔知有冇資格添...哈哈....咁得閒冇仔湊咪睇多啲人地 ...
做咩事?

子爵府

Iris11111 發表於 14-2-26 19:09
定講笑?
但我覺得有手有腳應該去做野

可能個位人兄有手有腳, 但無腦, 我同情佢的

禁止訪問

大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

翡翠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+FongKwaiLan+於+14-02-26+發

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:有人話叫人唔好返工,轉移資產去攞綜緩,仲

原帖由 FongKwaiLan 於 14-02-26 發表
有人話叫人唔好返工,轉移資產去攞綜緩,仲要話返工的香港人係on居,我係一定會想指證呢亭無恥的人,我咁做 ...
無,well done

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:有人話叫人唔好返工,轉移資產去攞綜緩,仲

原帖由 FongKwaiLan 於 14-02-26 發表
有人話叫人唔好返工,轉移資產去攞綜緩,仲要話返工的香港人係on居,我係一定會想指證呢亭無恥的人,我咁做 ...
無,well done

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:睇左!話香港人0N居! +

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

又無留心tim

公爵府

FongKwaiLan 發表於 14-2-26 18:56

叫人唔好返工,轉移資產去攞綜緩,仲要話返工的香港人係on居=教唆犯罪,
唔返工,轉移資產去攞綜緩=犯罪

你想指證邊一種?
because you only see what you want to see
事實往往是殘酷的
它不會總是按照你所希望的方式發展

男爵府

冇,呢啲人應該自我毀滅

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

siulam1023 發表於 14-3-8 16:27
喂~咩事都好!都唔洗話人死八婆下嘛?

仲要無啦啦推舊 post 上嚟,真係
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

talkative 發表於 14-3-8 17:07
邊個post

去咗違規文章,睇唔到 ga la
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

禁止訪問

BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至