夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

直覺覺得係,由我發覺佢對我變左開始問佢,佢話冇(幾肯定)到近日問佢,佢開始唔答和輕輕lai過....直覺一次比一次強烈,我係唔係太主觀?如果佢真係有心儀既,我唯有放手:-(

[ 本文章最後由 twobbma 於 07-7-27 16:07 編輯 ]

別墅

原文章由 twobbma 於 07-7-27 16:02 發表
直覺覺得係,由我發覺佢對我變左開始問佢,佢話冇(幾肯定)到近日問佢,佢開始唔答和輕輕lai過....直覺一次比一次強烈,我係唔係太主觀?如果佢真係有心儀既,我唯有放手:-(

做人老婆d 直覺係好準, 當然你自己要查清楚再感覺下老公仲緊唔緊你和有無異常既行為或習慣?

有無小朋友?

伯爵府

好媽媽勳章

從甚麼行為, 令你覺得佢有第二個呢?

佢有第二個, 只係蔵於心內, 定係付諸行動?

原文章由 twobbma 於 07-7-27 16:02 發表

大宅

如果我係經濟獨立又無仔女, 我會選擇放手

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

如果真係發生既話:-| 又喺無小朋友既情況下, 我諗我會離婚, 因為一齊已經無意思:cry:
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

直覺覺得係,由我發覺佢對我變左開始問佢,
(幾肯定)到近日問佢,佢開始唔答和輕輕lai過....直覺一次比一次強烈,我係唔係太主觀?如果佢真係有心儀既,我唯有放手:-(

我個人認為女人直覺係好準既!我既case同你一樣,佢由好肯定話冇
到上個禮拜問佢唔答,我已經知咩事!仲要唔係心儀咁簡單係鍾意tim~當中緊係有其他野比我發現左啦!佢地唔係好朋友咁簡單囉!我都同佢講左不如大家分開啦~~其實件事發生都有2年!(可惜有個中間人,就係個仔喇)到而家佢都冇同我講過任何野!我亦都冇同佢再講野喇!有時唸係咪真係要為左個仔大家仲要一齊呢?

洋房

最緊要的是查清楚他是否心中有了其他女人, 雖然直覺有時很準但都要真憑實據的, 慢慢觀察他對你是否改變了, 態度差了....才再決定.

若果是我, 我一定問清楚, 若然真的, 我會放手無謂執著一個不愛自己的人(當然是沒有小孩子); 若然有小孩子, 那麼大家就要想清楚才作決定, 以免影響小朋友....努力加油!

珍珠宮

如果我覺得佢仲係好重視屋企, 為咗個仔可能短時間忍下先...但係如果佢返親黎都死魚, 黑口黑面咁我會即刻叫佢走....

洋房

女人既直覺有時真係好準, 我都係有一次心血來潮睇佢d 野, 先發現原來佢有去d 唔應該去既地方

複式洋房

女人既直覺都好勁, 不過都係要問清楚, 如果真係有第二個, 我都會放手, 因為大家係一齊都冇意思啦.

大宅

Tatalo
i agree 女人既直覺好準, 不過問清楚 but all husband dont tell the true !
i agree 如果真係有第二個, 我都會放手,無謂執著一個不愛自己的人&大家係一齊已經冇意思啦.

大宅

我地有小朋友,所以更加唔想個家玩完,我知自己過去樣樣都要佢就我係唔啱,當我想保常既時候,佢已經好明顯對我淡左,會當同我一斉,見佢心神彷彿好多野諗個樣,仲要一得閒就望下個手提,佢d舉動另我好不安.....同佢傾,佢只會覺得好煩,而家好似一個迷甘,幾時會清楚?

大宅

twobbma
i think u need talk to yr husband directly ! make it clearly !
only yrself dont know the fact ! and u need ask him what happen ? if he really have other, ask him how to solve it ?
still want this family or not ? or he want damage this
family ?

伯爵府

好媽媽勳章

都未必真係有事既
我見好多男人同老婆一齊時都係心神彷彿
有時一齊行路, 都行到離行離列
好似兩個陌生人咁

原文章由 twobbma 於 07-7-27 19:22 發表
我地有小朋友,所以更加唔想個家玩完,我知自己過去樣樣都要佢就我係唔啱,當我想保常既時候,佢已經好明顯對我淡左,會當同我一斉,見佢心神彷彿好多野諗個樣,仲要一得閒就望下個手提,佢d舉動另我好不安 ...

別墅

你都係估估下, 又冇什麼具體蛛絲馬"積", 不如全心做個好太太, 好媽媽la, 介紹你看一本書, 叫"如何抓住丈夫的心", 很好看, 也很有用.

[ 本文章最後由 heratang 於 07-7-27 21:47 編輯 ]

伯爵府

魅力王子

原文章由 Tatalo 於 07-7-27 17:14 發表
女人既直覺都好勁, 不過都係要問清楚, 如果真係有第二個, 我都會放手, 因為大家係一齊都冇意思啦.

agree~!

複式洋房

如果我有証據地發現我老公心中有第二個, 就算我有小朋友, 我唸我會選擇分開, 因為倆個人同床異夢係好辛苦, 更何仿係一個愛一個唔愛.....

男爵府

原來甘都人都信直覺,我都信,有時女人既直覺真係好準~

知足常樂     平凡是福 

大宅

twobbma, 非常贊同tabo911嘅講法,
凡事自己去查証好過估估吓, 唔好吓吓都話
放手, 為左仔女又好為左自己又好, 一於去爭
取, 佢對個家仲有留戀嘅話, 就比大家一次機
會.

伯爵府

唔好估估吓.如果係真,就算有小朋友我都會放手.:cry:

首頁

尾頁

跳至