嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想買Maclaren的士的車, 剛問過sales 沒有任何card優惠, 只有
vip才有10%, 又吾知何時才減價, 如可以借的話, 煩請pm我, 謝謝!

大宅

我都想要, 都係打算買 Maclaren 士的車, 可否 pm 給我!

snowmama,
你想買邊款呀? Volo, Triumph or Quest? 如果已經減價的 Triumph or Quest, 用 vip 買會唔會再有10% discount?

複式洋房

reginefhk,
我想買quest spot, 麥減價? 上個星期都無得減價,

原文章由 reginefhk 於 07-7-27 23:55 發表
我都想要, 都係打算買 Maclaren 士的車, 可否 pm 給我!

snowmama,
你想買邊款呀? Volo, Triumph or Quest? 如果已經減價的 Triumph or Quest, 用 vip 買會唔會再有10% discount?

珍珠宮

2024年龍年勳章

減$200呀依家

希望每天開心渡過 ;-)

珍珠宮

2024年龍年勳章

唔知bb展會唔會仲平d呢??

大宅

世紀果間有D款減緊價, 你有冇去睇過ar

大宅

我昨日見 Quest Spot 由 $1799 減至 $1499.
原文章由 snowmama 於 07-7-28 10:09 發表
reginefhk,
我想買quest spot, 麥減價? 上個星期都無得減價,

珍珠宮

2024年龍年勳章

請問quest spot 同quest 有咩分別呢? 因為我知道quest 依家特價係賣$1649.

仲有我問左依家特價就算有vip card都無9折了.

原文章由 reginefhk 於 07-7-28 23:23 發表
我昨日見 Quest Spot 由 $1799 減至 $1499.

複式洋房

Maclaren~ quest 特價$1499係06年版
quest 特價$1649係07年版
Mother Care係無參加BB展, 但唔知到時荷花有冇做特價..

珍珠宮

2024年龍年勳章

真係唔該晒你呀, 咁06年同07年架車有咩分別架?? 我去荷花睇過如果vip價係$1664, 希望bb展會再平d啦.

原文章由 Chingcc 於 07-7-29 17:02 發表
Maclaren~ quest 特價$1499係06年版
quest 特價$1649係07年版
Mother Care係無參加BB展, 但唔知到時荷花有冇做特價..

複式洋房

06年同07年架車分別好似係顏色, 車look和車身英文印字大細草唔同, 坐位質地少少唔同, 車蓬透明的位置和大細唔同, 車蓬後有個好細好細既袋仔質地唔同, 其實分別的地方樣樣少少, 我覺得最重要係顏色和質地自已喜唔喜歡..
如果有恆生信用咭, 係荷花買都可以有VIP價, 不過唔知做到幾時.

[ 本文章最後由 Chingcc 於 07-7-30 00:42 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至