潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

如去Toyko尋B/K,住邊間酒店好呢?去邊間H机会大D?Any SA recomnended? 有路線提供吗?谢谢

大宅

回覆:yokada 的帖子

Anyone knows?

水晶宮

回覆:如去Toyko尋B,住邊間酒店好呢?

I want to know too

男爵府

你應該問trin or snoopypy ,佢兩個簡直係expert

公爵府

引用:你應該問trin+or+snoopypy+,佢兩個簡直係e

原帖由 Maggiesauce 於 14-03-04 發表
你應該問trin or snoopypy ,佢兩個簡直係expert
唔係我呀, 我只係去東京尋過一次去日本尋H梗係要請教trin啦

子爵府

我次次都會住新宿嘅century southern tower, 因為行落高島屋同伊勢丹都好方便,附近有JR站,落涉谷十分鐘車程又有兩間H。再唔係搭地鐵去銀座都可以,不過要行去地鐵站,所以如果酒店出發去銀座我會搭JR去有樂町站然後慢慢行過去,十分鐘倒!

大宅

我上次住mandarin
轉個彎就係日本橋三越
行一陣就到日本高島屋
樓下就metro
去其他H都好方便

別墅

thanks !

男爵府

我住開peninsula, 行銀座個2間hermes 好方便

大宅

引用:我次次都會住新宿嘅century+southern+tower

原帖由 parismybaby 於 14-03-04 發表
我次次都會住新宿嘅century southern tower, 因為行落高島屋同伊勢丹都好方便,附近有JR站,落涉谷十分鐘車 ...
同意!

公爵府

引用:如去Toyko尋B/K,住邊間酒店好呢?去邊間H

原帖由 yokada 於 14-03-04 發表
如去Toyko尋B/K,住邊間酒店好呢?去邊間H机会大D?Any SA recomnended? 有路線提供吗?谢谢

...
住酒店因價錢個range差好大,好影響選擇,同埋因搵H係早同午時間多,晚上又有shopping時間,所以我只會揀新宿區,但因我係東京太熟,所以又另計

大宅

引用:如去Toyko尋B/K,住邊間酒店好呢?去邊間H

原帖由 yokada 於 14-03-04 發表

...
Thanks

大宅

高島屋對面,又方便

首頁

尾頁

跳至