跳至

首頁

尾頁

大宅

今朝, 有個靚媽話我知魚仔牌玩具有問題...
我地琴日傾計重話信得過佢呢個牌子, 以為有測試會好好多, 點知就出事...
不過, 好似只係回收花褀國的魚仔牌....
我c6睇完新聞就話, 好似我地有個響美國買的芝麻街電話係有問題果d.... , 好在我收埋o左好耐無俾bb玩o者....
唉, 買玩具都要小心d....
以為大廠牌會好d, 點知都搞成咁....究竟, 市面上有幾多有問題的玩具呢?
定呢d係花褀國對中國的政治威脅or歧視呢?
:tongue: :tongue:

[ 本文章最後由 mowaiching 於 07-8-2 14:52 編輯 ]

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

大宅

原文章由 mowaiching 於 07-8-2 14:51 發表
今朝, 有個靚媽話我知魚仔牌玩具有問題...
我地琴日傾計重話信得過佢呢個牌子, 以為有測試會好好多, 點知就出事...
不過, 好似只係回收花褀國的魚仔牌....
我c6睇完新聞就話, 好似我地有個響美國買的芝 ...

year有幾件吖....

大宅

響邊度買O家? 唔係只係花祺國至有得賣咩?
原來我無呢D玩具, 虛驚一場....
原文章由 girahei 於 07-8-3 01:34 發表

year有幾件吖....

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

大宅

原文章由 mowaiching 於 07-8-3 02:23 發表
響邊度買O家? 唔係只係花祺國至有得賣咩?
原來我無呢D玩具, 虛驚一場....

係萬0買pampers加$換架...

大宅

原文章由 mowaiching 於 07-8-2 14:51 發表
以為大廠牌會好d, 點知都搞成咁....究竟, 市面上有幾多有問題的玩具呢?
定呢d係花褀國對中國的政治威脅or歧視呢?

大牌子係好D架, 起碼佢而家都話回收呀
政治迫害 唔好諗咁遠啦
可能係"眼大睇過籠"又或者係"有錢使得鬼推磨"....
估吓姐

小量食用無問題啩
其實我反而擔心食咗D PARTS落肚多D

首頁

尾頁

跳至