懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

我之前(Early Jan 08) 都問過d 姑娘,佢地話因爲裝修關係,取消親子時間 (無了期取消)。 Dunno whether this is true or not......

原文章由 lokyee129 於 08-1-24 14:43 發表
我上網都搵過好多仁安既有關資料參考
所以都見到有人打出來:

我住二人房,開刀,吃$1300膳食套餐,亦有吃宵夜, 全程用了約$45000.

我很喜歡仁安醫院,因為:
1. 可以常常睇BB -- 每天有6次餵奶時間
2. 爸爸也可以抱BB - ...

大宅

我問得好清楚啦, 除咗mama, 其他人包括爸爸都只可以响窗外睇bb, 唔可以接觸bb. 我嗰日去交留位費時個customer service同我講的. 親子時間唔係暫停, 係取消, 因為顧及bb安全問題喎, 所以大家可以唔駛唸啦. 我老公都好失望, 但冇辦法啦.

原文章由 VB04 於 08-1-25 13:41 發表
我之前(Early Jan 08) 都問過d 姑娘,佢地話因爲裝修關係,取消親子時間 (無了期取消)。 Dunno whether this is true or not......

大宅

請問如果半麻開刀可不可以帶相机或攝錄入去手術影吓開刀過程呢?

子爵府

No la.....:cry:

原文章由 CTS 於 08-1-28 21:33 發表
請問如果半麻開刀可不可以帶相机或攝錄入去手術影吓開刀過程呢?

大宅

你地d入院衫買咩款呀? 幾多套呀? 係咪叫家人帶返屋企洗>?
我坐完台北【一個無腳的的士司機】之分享! (有圖)

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2442319-1-1.html

洋房

唔可以,不過你可買隻VCD,有相, 護士好好, 會影好多.......

原文章由 KUROMI-BB 於 08-1-29 15:50 發表
No la.....:cry:

首頁

尾頁

跳至