自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

朋友陪媽媽做手術,來港2星期⋯想找上環/西環附近的平價酒店或服務式住宿,請問有冇好介紹??⋯謝謝各位先!

男爵府

引用:朋友陪媽媽做手術,來港2星期⋯想找上環/西

原帖由 pokmanma 於 14-03-06 發表
朋友陪媽媽做手術,來港2星期⋯想找上環/西環附近的平價酒店或服務式住宿,請問有冇好介紹??⋯謝謝各位先 ...
睇睇紅茶館

pokmanma  Thx!  發表於 14-3-6 13:12

水晶宮

回覆:朋友來港2個星期,請問有冇平的住宿介紹??

backpacker 果類hostel考慮嗎?但男人會方便啲

我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

水晶宮

backpacker 果類hostel考慮嗎?但男人會方便啲

pokmanma  朋友有機會同老公來⋯Let me c⋯thx!!  發表於 14-3-6 13:13

我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

侯爵府

回覆 pokmanma 的帖子

柴灣mtr青年廣場,又新又平又衛生,mtr 一出2min 直達,耒回上環mtr15min.平價旅舍,dirty.

珍珠宮

引用:回覆+pokmanma+的帖子柴灣mtr青年廣場,又

原帖由 sunev 於 14-03-06 發表
回覆 pokmanma 的帖子

柴灣mtr青年廣場,又新又平又衛生,mtr 一出2min 直達,耒回上環mtr15min.平價旅舍 ...
青年廣場係好新凈, 請問幾錢一晚, 唔係學生可以住嗎?
另外, 柴灣至上環13個MTR站, 要25-30分鐘車程

希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

侯爵府

回覆 kikiboy 的帖子

舊年,我有b6親友入住過,佢地(女人)好滿意。你可上網search.

pokmanma  Thx!!!  發表於 14-3-6 13:38

大宅

Push

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

kikiboy 發表於 14-3-6 13:26
青年廣場係好新凈, 請問幾錢一晚, 唔係學生可以住嗎?
另外, 柴灣至上環13個MTR站, 要25-30分鐘車程
柴灣至上環係45分鐘車程
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

珍珠宮

引用:Quote:kikiboy+發表於+14-3-6+13:26+青年廣

原帖由 ninjarabbit 於 14-03-06 發表
唔使45分鐘, 我以前搭地鐡返工, 由上車計到下車約30分鐘

希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

子爵府

邊度黎先

pokmanma  Come from Macau  發表於 14-3-6 14:35

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

kikiboy 發表於 14-3-6 14:03
唔使45分鐘, 我以前搭地鐡返工, 由上車計到下車約30分鐘
我通常計埋上落月台時間
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

公爵府

環保接龍勳章

引用:Quote:kikiboy+發表於+14-3-6+13:26+青年廣

原帖由 ninjarabbit 於 14-03-06 發表
又無咁誇張

首頁

尾頁

跳至