影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

雜綜RULES

1) 唔好出去宣傳, 聞到浸除自動入座嘅話更加無任歡迎

2) 呢到所有 綜藝同 idol 係人唔係神, 可以讚可以鬧

3) 玩唔起唔好黎,入得黎就要預左比人玩,搵交鬧既,唔該死開

4) 有心係都要入黎玩下野既,唔好怪大家
狂插無面比

5) 講完一輪唔arm聽,就要直接skip,扮睇唔到,唔準為少少事傷大家感情

6) 呢度的而且確係小圈子,不歡迎一言堂,唔高興既,咪入

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Running Man
>> 140406 Running Man <<
>> 140413 Running Man <<

無挑精華可參考>> 《泡菜集中營》Part 5 <<

無限挑戰
>> 140405 無限挑戰 <<
>> 140412 無限挑戰 <<

兩天一夜(第三季)

>> 140406 兩天一夜 <<
>> 140413 兩天一夜 <<

爸爸,我們去哪兒(第二季)
>> 140406 爸爸,我們去哪兒 <<
>> 140413 爸爸,我們去哪兒 <<

Highly recommended
風行有第1季,第2季全集,自己搞掂

超人回來了

>> 140406 超人回來了 <<
>> 140413 超人回來了 <<

金炳萬叢林的法則
>> 140328 金炳萬叢林的法則 <<
>> 140404 金炳萬叢林的法則 <<

花樣爺爺
>> 140404 花樣爺爺 <<
>> 140411 花樣爺爺 <<

神話放送 (又名癲佬放送)
已全部播映完畢
PS: 好掛住禾男人

>> 140105 神話放送 <<

20世紀美少年(已播完)
Highly recommended
風行有第1季,第2季全集,自己搞掂

雪菜肉c    發表於 14-3-11 10:48

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

no.1

haileymama  果然同我預計既一樣,比den den搶到頭位  發表於 14-3-6 16:36

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:《泡菜集中營》Part 8

到。

子爵府

好媽媽勳章

第三~~

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:《泡菜雜綜營》Part 8

到到到

水晶宮

打咭

我開左宋智孝套急診男女啊

第1/2集都算ok

會繼續睇落去

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

打咭.

又包尾

Queenie_0012  無心肝~~   發表於 14-3-7 15:08

水晶宮

haileymama 發表於 14-3-7 09:08
打咭

我開左宋智孝套急診男女啊
阿穿士,
禾很懶,

拿拎來

水晶宮

引用:Quote:haileymama+發表於+14-3-7+09:08+打

原帖由 雪菜肉c 於 14-03-07 發表
阿穿士,
禾很懶,
Maple有啊

http://www.maplestage.com/drama/急診男女(應急男女)

雪菜肉c    發表於 14-3-7 11:27

水晶宮

今日公海d post 真係02到爆,

daddy 同個囡係枱底摸手仔..........

返工唔著under

同自己老公去玩偷情 (呢個肚皮, 睇d jm 回覆仲好笑............)

水晶宮

引用:今日公海d+post+真係02到爆,daddy+同個囡係

今日公海d post 真係02到爆,

daddy 同個囡係枱底摸手仔..........
咦,肯定係daddy喇?

如果係,個daddy搞咩要咁答人呢

好衰姐

個無un裝,又係好笑到爆

唔係乾唔切啊

水晶宮

haileymama 發表於 14-3-7 11:36
咦,肯定係daddy喇?

如果係,個daddy搞咩要咁答人呢
daddy 果個post, 禾10 萬個唔明.
有人過DGS 校長已經問左個女仔, 果個係佢DADDY.

有人話D對白可以係作.

但禾唔明個DADDY 點解會係枱底摸手仔囉.

Queenie_0012  禾覺得呢個POST , 膠味甚重~~  發表於 14-3-7 15:09

水晶宮

引用:Quote:haileymama+發表於+14-3-7+11:36+咦

daddy 果個post, 禾10 萬個唔明.
有人過DGS 校長已經問左個女仔, 果個係佢DADDY.
拿,摸手仔,我接受

Maybe勸導緊

但係,如果真係爸爸,點解要咁樣亂答一通,講啲咁偏激嘅野,唔好講其他,俾細路聽到都唔好

男爵府

這週預告! 好久不見的俊秀終於上小學了!

水晶宮

回覆:《泡菜雜綜營》Part 8

揾到個偷情鋪

靠害咩,係車度爭啲賴野

笑死我,真係無奇不有

男爵府

Queenie_0012   做咩在石哥咁靚仔~~ OPPA~~!!   發表於 14-3-7 15:09

水晶宮

HTungTung 發表於 14-3-7 14:07
唔通今集又係無限商社

水晶宮

http://www.koreastardaily.com/tc/news/39147

早前有指劉在石將有可能主持新的綜藝節目,近日有關消息被証實,KBS方面公開了預告照。

此次劉在石將任《我是男人》的主持,並搭擋盧洪哲、任元熙。在新最公開的預告照中,他們三位均穿著西裝登場,而鏡頭影向的是他們的側臉。而劉在石亦正在為新節目親自招募邀請函,邀請函的部份內容為:「將這裡創造為只有男人、全依靠男人、只為了男人的club。男人們的秘密club!我是男人,對女人們嘘!不要只傳消息,現在就加入。」由於此節目將是劉在石自《Running Man》後,時隔4年再次出演新的藝能節目,因此得到了不受觀眾的期待。

張相好型

水晶宮

HTungTung 發表於 14-3-7 13:53
這週預告! 好久不見的俊秀終於上小學了!
俊秀肥左好多,
肥do do,

仲係咁萌

首頁

尾頁

跳至