跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有無家長可以比少少意見, 這兩間幼稚園, 邊間口碑及教學質素會比較好 D 呢?

男爵府

若果係我會揀靈恩
呢樣唔得, o個樣唔得, 呢樣唔准, o個樣唔准......牛耕田,馬食穀,老豆賺錢女享福。

複式洋房

多謝你意見, 想問吓知唔知靈恩一般派邊間小學呢?唔該晒!

伯爵府

環保接龍勳章

回覆:靈恩 vs 聖安多尼 幼稚園

幼稚園同派小學無關。

我簡靈恩

大宅

請問可否告知聖安多尼幼稚園電話或網址? 因上網找不到. 謝謝

禁止訪問

叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:spmok1999 的帖子

男爵府

就算係下午班都係揀靈恩
呢樣唔得, o個樣唔得, 呢樣唔准, o個樣唔准......牛耕田,馬食穀,老豆賺錢女享福。

男爵府

ck2011 發表於 14-3-10 10:52
請問可否告知聖安多尼幼稚園電話或網址? 因上網找不到. 謝謝
http://www.myschool.hk/school.php?sid=16
http://www.yp.com.hk/25470589/604074/ch/

http://www.teddykids.com/portal/school/detail.php?id=kg-31#content

伯爵府

環保接龍勳章

引用:下午班又考慮嗎 +

原帖由 yen626 於 14-03-11 發表
下午班又考慮嗎
都係靈恩。聖安多尼太新

禁止訪問

回覆:chingcging 的帖子

禁止訪問

回覆:spmok1999 的帖子

大宅

回覆 spmok1999 的帖子

Thanks! 但打左好多次都打唔通

伯爵府

環保接龍勳章

引用:聖馬太堂呢?+thanks+我也頭痛緊 +

原帖由 yen626 於 14-03-11 發表
聖馬太堂呢? thanks
我也頭痛緊
靈恩。

伯爵府

環保接龍勳章

我記得隔離就係聖馬太小學。呢間學校如果大抽獎我係放尾2的。

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

好奇怪/好神秘...

我阿女以前都去見過呢間聖安多尼幼兒園N班, 後來冇揀, 後尾去聖士提堂留位N班, 但係都冇讀, 最後去o左返偉思N1, 偉思讀o左三個月後轉o左去潮陽讀N1全日班...

http://www.baby-kingdom.com/foru ... ead&tid=7305495

http://www.startsmart.gov.hk/tc/gallery.asp?CategoryID=45

大宅

好媽媽勳章

請問如果靈恩(am)vs 譚雅士(full day)?

別墅

引用:好奇怪/好神秘...我阿女以前都去見過呢間聖

原帖由 spmok1999 於 14-03-13 發表
好奇怪/好神秘...

我阿女以前都去見過呢間聖安多尼幼兒園N班, 後來冇揀, 後尾去聖士提堂留位N班, 但係都冇 ...
請問潮陽好唔好?學校好似好細?要返全日,小朋友辛唔辛苦?thx

男爵府

小宇豬bobo 發表於 14-3-14 18:26
請問潮陽好唔好?學校好似好細?要返全日,小朋友辛唔辛苦?thx
我阿女只o係潮陽讀完 n1 ...當年我就唔覺得辛苦, 可能住得近? 當年轉全日班係因為想小朋友習慣返全日, 諗住上小一會較容易適應, 因為返半日的小學越來越少, 始終都係要面對, 所以由n1至k3都係讀全日班, 但小一卻...

首頁

尾頁

跳至