自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Anke615 發表於 14-3-7 09:59
我屋企拆浴缸, 擒晚放工返新界阿媽到食飯+沖涼, 再出返港島
今晚又試下行去政府運動場沖涼先 :ha ...

咁遠! 快D搵間頂住先啦
http://www.lcsd.gov.hk/lsb/b5/lsb_sport_centre.php

伯爵府

Charlotte_mom 發表於 14-3-7 12:32
咁遠! 快D搵間頂住先啦
http://www.lcsd.gov.hk/lsb/b5/lsb_sport_centre.php

搵到喇~ thanks so much

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我老公同我個仔都係低低能能架 (嫁著我老公真係幾生修到), 我成日俾人話我笑點高, 鬼咩! 日日對住d低能野, 免晒疫啦

上次有人cold call, 打我老公電話問佢美唔美容, 俾我老公玩到丫, 我地一家又係笑到訓落地咁滯 (註: 我老公自己都係做telesales, 一日把口無時停)

sales: 先生你好呀, 我地推廣美容服務架.......
c6: 我唔需要架喇, 唔該
sales: 點解唔考慮呀........(繼續chur, chur起我老公舖癮喇)
c6: (非常正經地) 我覺得美容呢d唔係太岩我, 因為整開成日都要整......
sales: 繼續chur
c6: 唔係呀, (認真), 我希望有d長久d效果, 你地有無整容丫 (聽到呢度我地一家開始噴飯)
sales: 哎呀先生咪玩啦
c6: 玩? 唔係玩架, 我好認真架, 你明白嗎, 美容只不過係.......而整容就唔同喇........我除左整面仲可以整埋個身wor (刪除一大段解釋), 你地公司有無架? 下, 咁都無, 咁你有無整過容先? 無呀, 咁你唔會明白我架喇

(然後佢冷靜收線, 繼續爬飯, 我真係徹底佩服, 佢全程唔笑果下勁呀)

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

回覆:寒夜悲歌之:熱水爐打柴

伯爵府

好媽媽勳章

回覆:Charlotte_mom 的帖子

比你個低b精笑死

侯爵府

遊學勳章 畀面勳章

引用:哎,尋晚發現開下熄下。今日師傅睇完。要換

原帖由 Charlotte_mom 於 14-03-07 發表
哎,尋晚發現開下熄下。今日師傅睇完。要換新,最快聽日安裝。天寒地凍落晒雨,一家幾口唯有去附近 ...
我個熱水爐又係壞鬼咗,等下星期換機,呢幾日都係去運動場沖涼,都幾尷尬

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

笑死我

天生女人購物狂

洋房

禁止訪問

回覆:Charlotte_mom 的帖子

男爵府

笑死了

伯爵府