親子旅遊

跳至

首頁
12345...90

尾頁

侯爵府

機票大家買左未?我等緊出package,酒店仲搵緊,間間都好貴,諗住去7日6夜

複式洋房

回覆 lovelyliz 的帖子

我地一行7人暑假出發, 只係訂左機票, 而家睇緊酒店, 會自駕, 但太早ots未可以book車住

大宅

回覆:有無人暑假去沖繩,入來一齊研究吓吖

想七月底出發,但機票酒店都未book

侯爵府

引用:回覆+lovelyliz+的帖子我地一行7人暑假出發

原帖由 Lokyi709 於 14-03-07 發表
回覆 lovelyliz 的帖子

我地一行7人暑假出發, 只係訂左機票, 而家睇緊酒店, 會自駕, 但太早ots未可以book ...
買左邊間機票?how much?

大宅

我8月去,酒店係樂天,jalan,book晒,係未book機票,車可以係www.okitour.net. Book,book 8日1500cc只是39000 yen,

複式洋房

回覆:lovelyliz 的帖子

我訂左香港航空$3890/位,未計稅,响agent 訂同香港航空網上訂都係一樣價。

複式洋房

引用:我8月去,酒店係樂天,jalan,book晒,係未b

原帖由 linda0818 於 14-03-07 發表
我8月去,酒店係樂天,jalan,book晒,係未book機票,車可以係www.okitour.net. Book,book 8日1500cc只是390 ...
你book左邊幾間酒店?有冇小朋友去?

大宅

Lokyi709 發表於 14-3-7 23:33
你book左邊幾間酒店?有冇小朋友去?

Day1 那霸 libre garden
Day 2-3 美國村 hotel vessel campana
Day 4-6。名護 hotel yugaf inn
Day 7-8 Ana manzaa beach

Day 9 回港

全部 free cancel, 8月係超級旺季, 要平就要早book, 有d酒店我一月已經book左, 我地兩大兩小去,原本諗住港航會暑假有promote,點知到現在都未有,十五十六未決定幾時買機票

記著要避開日本盆節,8月9日至16日,酒店超貴, 車亦好難book,

侯爵府

引用:我訂左香港航空$3890/位,未計稅,响agent+

原帖由 Lokyi709 於 14-03-07 發表
我訂左香港航空$3890/位,未計稅,响agent 訂同香港航空網上訂都係一樣價。

...
邊日出發?我上香港航空睇5千幾一個大人未計税

侯爵府

引用:Quote:原帖由+Lokyi709+於+14-03-07+發表我

原帖由 lovelyliz 於 14-03-08 發表
邊日出發?我上香港航空睇5千幾一個大人未計税
Oh.我明了,揀11點出發時間係3千幾

而家買好定等package好呢?

男爵府

好媽媽勳章

引用:+本帖最後由+linda0818+於+14-3-8+14:09+編

原帖由 linda0818 於 14-03-08 發表
我諗住7月中左右同4歲仔仔去,又係想等有promotion 先買機票,而家都仲諗緊買唔買好。我要就工人姐姐放假去,所以一定7月去。。。

酒店睇咗幾間但未決定又未book,照你咁講我睇來要book咗先。

複式洋房

linda0818 發表於 14-3-7 21:26
我8月去,酒店係樂天,jalan,book晒,係未book機票,車可以係www.okitour.net. Book,book 8日1500cc只是390 ...
u use this company before? if yes, could you kindly share the experience with me? I got 2 adult and 2 kids + 1 big lugguage+1 bb car+a small lugguage. any car model you would suggest?

男爵府

我都訂左HK AIRLINES, 8月尾出發, 3千幾, 還欠訂車, 日文網, 未識攪,

複式洋房

引用:Quote:原帖由+linda0818+於+14-03-08+發表

原帖由 ~瑤瑤~ 於 14-03-11 發表
我諗住7月中左右同4歲仔仔去,又係想等有promotion 先買機票,而家都仲諗緊買唔買好。我要就工人姐姐放假去 ...
暑假機票都有特價咩?

侯爵府

回覆:有無人暑假去沖繩,入來一齊研究吓吖

我諗今年出超特價機票機會好微了

水晶宮

引用:Quote:原帖由+linda0818+於+14-03-08+發表

原帖由 ~瑤瑤~ 於 14-03-11 發表
我諗住7月中左右同4歲仔仔去,又係想等有promotion 先買機票,而家都仲諗緊買唔買好。我要就工人姐姐放假去 ...
我唸住5月尾出發,但仲未搞掂機票呀!

男爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+~瑤瑤~+於+14-03-11+發表我諗

原帖由 Lokyi709 於 14-03-11 發表
暑假機票都有特價咩?
唔知呀!諗住等下,但又怕遲咗book冇機票,好煩惱

男爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+~瑤瑤~+於+14-03-11+發表我諗

原帖由 0120 於 14-03-11 發表
我唸住5月尾出發,但仲未搞掂機票呀!
咁你諗住幾時book?

0120  一路都搵緊  發表於 14-3-13 11:14

男爵府

回覆 linda0818 的帖子

請問libre garden & hotel vessel 幾錢一晚?

大宅

WuMao 發表於 14-3-11 15:05
u use this company before? if yes, could you kindly share the experience with me? I got 2 adult and ...

www.okitour.net 只是一個日本網站可以BOOK,SKY,NISSAN,OTS,NIPPON ,ORIX 的租車服務,我BOOK的 39000 YEN其實是NISSAN 提供的 PACKAGE,攞車還車都是去NISSAN的counter, 7,8月暫時只有 NISSAN,遲多一兩個月,可能多D選擇
我兩大兩小 BOOK左 1500 CC NISSAN WINGROAD,貪佢行李位夠大

首頁
12345...90

尾頁

跳至