網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

香港人開嘅支付寶賬戶係咪852-xxxxxxxx(即手機號碼)?
賣家運費俾我話呢個唔得,入唔到退款俾我,但我已從《綁定支付寶》cap個number出嚟,我平時是用OK充值券入支付戶口買嘢,唔明點解賣家入唔到俾我

有冇朋友幫到我?

大宅

好媽媽勳章

支付寶帳戶名通常都係用 email address 㗎。

大宅

引用:支付寶帳戶名通常都係用+email+address+㗎

原帖由 butterflydream 於 14-03-07 發表
支付寶帳戶名通常都係用 email address 㗎。
賣方話要號碼,email佢話唔得

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:支付寶賬戶

正常係用email名wor,我叫朋友幫我入錢,都係用email名

大宅

找人入錢/退款去你account 只可以用電郵地址 OR 大陸手機號碼登記的account. 香港手機的不行.

大宅

回覆:支付寶賬戶

你叫佢用你電郵地址 電話號碼叫佢自己搵個大陸號碼

大宅

引用:你叫佢用你電郵地址+電話號碼叫佢自己搵個

原帖由 iwinnn 於 14-03-08 發表
你叫佢用你電郵地址 電話號碼叫佢自己搵個大陸號碼
thx jm

大宅

引用:香港人開嘅支付寶賬戶係咪852-xxxxxxxx(即

原帖由 bonboney_bb 於 14-03-07 發表
香港人開嘅支付寶賬戶係咪852-xxxxxxxx(即手機號碼)?
賣家運費俾我話呢個唔得,入唔到退款俾我,但我已從 ...
帳戶用你電郵地址,電話號碼叫佢用佢自己個大陸號碼 ,我退過3次都成功

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

之前都試過, 賣家問我攞電話號碼, 因為支付寶問, 但最後賣家無理個要求, 一樣過到俾我....但另一個賣家時佢話叫我是旦搵個大陸電話俾佢, 朋友GE都可以....最後我搵左個過左期GE 大陸號碼俾佢, 又過到無事....
Stay Hungry , stay foolish !!

首頁

尾頁

跳至