親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

Book左8月去新加坡六日五夜,已經知有晚住legoland, 兩晚住hard rock, 仲有兩晚想住市內酒店,但係好多房都好細,又見好多酒店寫明2歲以上要加床至可以入住,想問下各jm有冇好介紹? 有冇jm住過去v hotel,我見佢地有三人房,唔知會唔會大少少呢?

複式洋房

回覆:請介紹適合一家四口既新加坡酒店

三人房都好細。我就四口加工人住三人房,要排埋兩張床訓先得。我兩個小朋友一個5歲,一個3歲

禁止訪問

侯爵府

回覆:嵐嵐mimi 的帖子

如果你有budget,你睇下carlton city hotel la,之前仲有個post講緊2大2細住既酒店

複式洋房

引用:Book左8月去新加坡六日五夜,已經知有晚住l

原帖由 嵐嵐mimi 於 14-03-07 發表
Book左8月去新加坡六日五夜,已經知有晚住legoland, 兩晚住hard rock, 仲有兩晚想住市內酒店,但係好多房都 ...
你可以book Festive Hotel Santosa, Deluxe Family Room. 内有一張雙人大床、一張梳化床、一張高層床!

別墅

千祈唔好住festive hotel,殘舊,啲燈壞,廁所有尿壓味,我地已換房,4間房都有尿壓味

大宅

Fairmont or swissotel the stamford.間房夠大,放多兩張床都得,而且有浴缸。在新加坡要有浴缸嘅酒店又唔太貴好難得

水晶宮

寯寯媽 發表於 14-3-9 22:51
Fairmont or swissotel the stamford.間房夠大,放多兩張床都得,而且有浴缸。在新加坡要有浴缸嘅酒店又唔 ...

這兩間

首頁

尾頁

跳至