跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我6月11日生, 啲M係8月27日來番, 不過就好似決堤咁勁多.

民房

我阿b19/6出世,之前是人奶+奶粉,停餵人奶後兩天便M到,24/8M到。:lol:

洋房

我都係6月1 日順產, 8月頭都有一,二日黎, 不過好少, 但跟住8月
28日正式黎返啦, 真係嚇死我, 鬼咁多, 換M巾都換到手軟, 唔知係唔係無黎成10個月, 所以都咁好呢?

洋房

原文章由 mcybb 於 07-9-4 12:02 發表
我都係6月1 日順產, 8月頭都有一,二日黎, 不過好少, 但跟住8月
28日正式黎返啦, 真係嚇死我, 鬼咁多, 換M巾都換到手軟, 唔知係唔係無黎成10個月, 所以都咁好呢? ...

Hi..hi..
我個b都系6月1日順產出世架 我系餵人奶+奶粉, 7月中及8月頭都分別黎左幾日M但好少,一天都系用2條M巾(姑娘話呢D唔算黎M). 現在9月都咪有真正的M黎......

:-? :-P

複式洋房

我都係6月11號生...仲未有M....有點擔心

原文章由 大丸 於 07-8-30 01:20 發表
我6月11日生, 啲M係8月27日來番, 不過就好似決堤咁勁多.
LazyMumWinnie @ LazyCrazyHome ^^

民房

我係6月24號生...仲未有M....有點擔心tooo......

原文章由 winniemoon 於 07-9-5 13:56 發表
我都係6月11號生...我都係6月11號生...仲未有M....有點擔心....有點擔心

大宅

我626生﹐餵左個半月人奶﹐今日九月五號M 到左lu

大宅

我6月6日開刀生, 餵左一個月人奶, 但宜家仲未M, 仲諗緊要唔要睇e生, 係咪開刀又會遲d???

[ 本文章最後由 conhui1223 於 07-9-5 23:06 編輯 ]

複式洋房

My case is similar with you. M still not come, but I feel it will come soon, the feeling is similar as before when the M is coming.
原文章由 conhui1223 於 07-9-5 23:04 發表
我6月6日開刀生, 餵左一個月人奶, 但宜家仲未M, 仲諗緊要唔要睇e生, 係咪開刀又會遲d???

大宅

原文章由 Yan0121 於 07-9-5 23:11 發表
My case is similar with you. M still not come, but I feel it will come soon, the feeling is similar as before when the M is coming.

我個肚都有少少谷同埋個人好熱氣, 平時就黎果陣就係咁, 其實我兩個星期前已經有呢d感覺但宜家仲未黎, 不過我又冇其他唔舒服, 之前放左咁耐產假唔係好想請假睇e生, 希望快d黎就唔駛煩~~

大宅

Yan0121, conhui1223 :

我都係自已feel到有來M的感覺. 以前來M前係好想食甜品+好易發忟憎+情緒少許低落, 已差唔多一星期了. 我8月頭又流完惡露. 到而家仲未來. 唔知幾時先來

男爵府

原文章由 tinajapan 於 07-9-6 08:56 AM 發表
Yan0121, conhui1223 :

我都係自已feel到有來M的感覺. 以前來M前係好想食甜品+好易發忟憎+情緒少許低落, 已差唔多一星期了. 我8月頭又流完惡露. 到而家仲未來. 唔知幾時先來 ...

我6月29號生, 餵左半個月人奶, 到宜家都未黎, 我都好擔心:-|

男爵府

我6月17日生, 啲M係9月4日來番

複式洋房

我6月11日順產, 餵左一個月人奶, 但宜家仲未有M, 使唔使睇doctor?

別墅

6月25日生,m尋日返黎lu

複式洋房

我6月17號生, 餵左一個月人奶,9月5日終於M到. 呢位"大姨媽"真係黎又煩,唔黎又煩!:)

男爵府

我6月29號生, 終於o係9月6號夜晚黎左喇~

複式洋房

原文章由 winniemoon 於 07-9-5 13:56 發表
我都係6月11號生...仲未有M....有點擔心

你係咪餵人奶ga, 聴人講會遲啲先有番喎.
你阿B係咪B女呢ga, 我個個係B女呀.

複式洋房

我6月5号生,BB食奶粉,M末來,

民房

我6月15號生....依家每半個月就o黎m一次.......仲要好多tim!!
都唔知發生咩事??

首頁

尾頁

跳至