自由講場

跳至

首頁
34567...17

尾頁

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:請我地去你家食飯,但又要咁肉酸

大宅

Cheap到無朋友

你地都又買cake又買燒味上去啦,真係會貪佢碗水咩?!唔想請客就咪叫人上去啦

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真係cheap到冇朋友:pppp:

子爵府

引用:我都試過買3支紅+酒去朋友屋企吃飯,嫌我呢

原帖由 lekbaby 於 14-03-11 發表
我都試過買3支紅 酒去朋友屋企吃飯,嫌我呢次買得少野,煮好既送都收埋晤欏出來,我冇所謂,但果刻先知道 ...
嘩!好絕!佢地等你地走左再食

jessica0768  俾我既話,我會即刻著左,仲會即時拎埋3支紅酒閃人,最多以後無朋友做  發表於 14-3-11 19:09

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

知足常樂 自得其樂 苦中作樂

大宅

最關心BB問題熱投勳章

甘肉酸

子爵府

係好肉酸,同埋明知有小朋友,都唔會守到秘密啦!一係唔好响嗰日煲,一係煲埋你地2個呀!

用戶要求終止服務

樓主,

我勸你都係慢慢疏遠佢.....

佢係鐘意你少"托佢手爭"先樂意跟你為友....

講真大人大姐唔係貪食你D 物野....而係你請得人上來....唔該尊重自己,尊重客人.

你LEE 類朋友,係D 荒死人地搵佢笨,但又好鐘意貪小便宜的人....

有時....免得同LEE D 人傷神....免嘞..在他們的生命裡淡出吧!

ngannatalie    發表於 14-3-14 17:17

珊瑚宮

2024年龍年勳章

勁樣衰 唔想人地飲既就唔好煲住啦,自己攞黎

禁止訪問

伯爵府

好cheap

侯爵府

引用:同我以前一位朋友好似1)+又係論我去佢屋企

原帖由 mok239 於 14-03-11 發表
同我以前一位朋友好似

1) 又係論我去佢屋企食飯(餐飯合共4 人食, 3 大人, 1 個細路)...食薯仔雞中翼, 碟無 ...
個我呢個朋友同你朋友同一類人,如果唔係我老公,我都唔會同佢有瓜葛,我都試過,佢又係唔想比人工個工人,叫我跟埋佢帶個女去海洋公園,
我真係睬佢都傻,要自己比錢去工人,幫佢睇住個女。

複式洋房

之前我同我老公幫個朋友買野搬野,去到佢屋企留下好口渴,問佢屋企有冇野飲,佢話冇,咁咪去7-11買囉。每人一枝野飲,再加一串燒賣同魚旦一齊Share食,我唔知幾多錢,但應該都要廿幾三十蚊,我老公一齊用八逹通俾,之後我個fd俾返$20我老公,即係點?俾返自己嗰份同只請我老公?咁我係多餘?我冇份搬?

禁止訪問

子爵府

回覆:catherinenyc 的帖子

真係勁肉酸

侯爵府

引用:我都試過買3支紅+酒去朋友屋企吃飯,嫌我呢

原帖由 lekbaby 於 14-03-11 發表
我都試過買3支紅 酒去朋友屋企吃飯,嫌我呢次買得少野,煮好既送都收埋晤欏出來,我冇所謂,但果刻先知道 ...
我覺得你朋友唔係有心請你食飯,係有心屈你買野就真,收埋d餸都可以,佢可以同我個朋友應該會好夾

珍珠宮

回覆:Minnacat 的帖子

幾Cheap

用戶要求終止服務

Minnacat 發表於 14-3-11 18:23
個我呢個朋友同你朋友同一類人,如果唔係我老公,我都唔會同佢有瓜葛,我都試過,佢又係唔想比人工個工人, ...

所以我咪勸你淡出囉!

LEE D 人我交過手....佢地呢....好驚好怕...又成日同你呻或叫你幫佢分析.....究竟有無比人搵笨..

有次佢工人一行轉背, 佢即刻問我(亦示意叫我望佢工人背影)..問我

------你覺唔覺我工人肥左呀? 梗係啦,好食好住...我比佢朝早搽麵包果罐花生醬...食得幾快丫?-(....物物襪襪.......

-----我無答佢, 只呆呆地聽佢發表言論

----我咁得閒幫你吼住你工人肥唔肥瘦唔加瘦咩? 麵包搽花生醬叫好食好住? 3 個大人,1 個細路,分5 隻雞中翼叫好豪?食到人肥晒?

唉! 真係多謝晒佢請過我上佢屋企食飯囉 !

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

好瘀

大宅

好肉酸

首頁
34567...17

尾頁

跳至