跳至

首頁

尾頁

大宅

我今日喺0612 mami會收到料,而家有$380 - 4個造型嘅套餐優惠,包28張相, 每加一張相$20, 加$300 比晒成輯相你, 大概 80-100張, 視乎 BB 狀態, 影完抄番隻 CD 比你.好鬼底,但要喺9月前影,現時已好FULL,有興趣的媽咪快d打電話去book 時間。額外多一個造型加$150,影相時間冇限制。只要預約時話喺 bk 0612 mami會見到$380 嘅套餐,及confirm booking後喺0612 mami會度留言就得架啦!我今日都預約咗啦!

Vita Pixel website: http://www.vitapixel.com.hk/

大宅

我之前正價$1480,8個造型80張相咋。:tongue:

原文章由 miuchung 於 07-8-11 11:03 發表
我今日喺0612 mami會收到料,而家有$380 - 4個造型嘅套餐優惠,包28張相, 每加一張相$20, 加$300 比晒成輯相你, 大概 80-100張, 視乎 BB 狀態, 影完抄番隻 CD 比你.好鬼底,但要喺9月前影, ...

別墅

原文章由 Waikiki 於 07-8-12 00:38 發表
我之前正價$1480,8個造型80張相咋。:tongue:

我都係因為bk媽媽,但最平都要$1480-------96張相
, 3張12r , 4張2r

大宅

你地個d係mug比hardcopy晒相片加碟
原文章由 vivianho2 於 07-8-12 00:52 發表

我都係因為bk媽媽,但最平都要$1480-------96張相
, 3張12r , 4張2r

首頁

尾頁

跳至