跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

我係0506 mami, 我有興趣, 可否埋我呢 ?
kp_sin2001

男爵府

$625價錢已包word card , 至於郵費,我仲等緊書局覆我。希望下星期初有回覆。

Order :
1. HelloDicDic
2. terecyy
3. 可愛QQ
4. ylho
5 . Froggy_joe
6.小馬仔
7. tokyogirl
8. heiheikwok
9.pmjleung
10. funnyjenny
11.danielng
12.ccab

大宅

當然可以啦!!

$625價錢已包word card , 至於郵費,我仲等緊書局覆我。希望下星期初有回覆。

Order :
2. terecyy
3. 可愛QQ
4. ylho
6.小馬仔
9.pmjleung
11.danielng
12.ccab
13. kp_sin2001

原文章由 kp_sin2001 於 07-8-13 14:55 發表
我係0506 mami, 我有興趣, 可否埋我呢 ?
kp_sin2001

大宅

我問左啦,書店話佢地暫時無額外82張word card賣,因為個package 已包25張word card同5張重覆擦寫白板字卡 ,你可以再考慮下買唔買。

原文章由 terecyy 於 07-8-12 12:31 發表
HelloDicDic :
我想問下係咪唔包82張word card? 只有盒內五張?如訂埋82word card又是多少錢?謝謝!

大宅

Order :
2. terecyy
3. 可愛QQ
4. ylho
6.小馬仔
9.pmjleung
11.danielng
12.ccab
14. aquarius721

別墅

原文章由 HelloDicDic 於 07-8-12 23:16 發表
annachik,
唔使唔客氣!!
歲月摧人迪迪媽媽有d失憶 ,有冇拜仁仔張靚仔正面相呀,見到我實記得!!

迪迪仔媽咪,
轉咗大頭相 la ~ :loveliness: 迪迪仔係咪都係咁大隻 ? 張相 seems 好高大威猛+笑得好開心
係呢, 我使唔使add 在 list 處 ? 方便你嘛 ~

大宅

annachik,
拜仁仔好靚仔呀....
迪迪e家仲係咁大隻仔,成26磅lu...
我會update你個order落個list度,放心我一定會記得.....不過書店今日仲末覆到我郵費,希望過兩日有回覆啦!!

[quote]原文章由 annachik 於 07-8-13 17:40 發表

迪迪仔媽咪,

大宅

(A) Your Baby Can Read
NT$2500=HK$625(注意價錢末包郵費,我check緊台灣書店,希望這星期初有回覆)
http://sh2.yahoo.edyna.com/babybooks/item.asp?item_id=1201601
5DVD+字卡◎Your Baby Can Read! 嬰幼兒英文閱讀潛能開發組合

[url=]歡迎來這邊分享意見[/url]

產品編號:yourbabycanreadcardset-1
產品市價:3250 元
特價:2500 元
產品簡介:研究指出,每個幼兒都是小小語言學家,對語言的接收能力是又自然、又快、又精準。這套 DVD 是根據這樣的理念與 Robert C. Titzer 博士的研究成果所設計,透過家長的配合,讓寶寶以最自然、最有趣、最無壓力的方式下,輕鬆將語言學習內化至腦中。
最少購買:1 (單位︰組)
我想購買: (單位︰組)

內含:
1. DVD x5
2. 雙面硬頁拉拉式圖片字卡 x25 (約19x12cm) 圓角設計,不會傷害寶寶。
3. 可重覆擦寫白板字卡 x5
4. 無毒、附板擦的白板筆 x5 (12.5cm長)

Order :
2. terecyy
3. 可愛QQ
4. ylho
6.小馬仔
9.pmjleung
11.danielng
12.ccab

(B)
• 嬰幼兒外語情境潛能激發系列CD全套4盒《八國語言+西/義/法語》全球熱賣商品
NT$1999 = HK$500(注意價錢末包郵費,我check緊台灣書店,希望這星期初有回覆)
http://sh2.yahoo.edyna.com/babybooks/item.asp?item_id=1021765

產品編號:ba0609090457881
產品市價:2520 元
特價:1999 元
產品簡介:《到貨囉~~》在不久的將來,擁有中英文雙語能力僅成為基本技能需求,多國語言能力將決定您寶寶立足在中上社會階層的機會!根據語言學家研究指出,嬰兒在滿六個月大以前,能夠分辨出極細微的音素差異,這種敏銳的語言能力會隨著年紀漸長而慢慢消失。
Order
1. annachik

[ 本文章最後由 HelloDicDic 於 07-8-13 21:21 編輯 ]

別墅

THANKS A LOT

NT$2500=HK$625(注意價錢末包郵費,我check緊台灣書店,希望這星期初有回覆)

http://sh2.yahoo.edyna.com/babybooks/item.asp?item_id=1201601
5DVD+字卡◎Your Baby Can Read! 嬰幼兒英文閱讀潛能開發組合

產品簡介:研究指出,每個幼兒都是小小語言學家,對語言的接收能力是又自然、又快、又精準。這套 DVD 是根據這樣的理念與 Robert C. Titzer 博士的研究成果所設計,透過家長的配合,讓寶寶以最自然、最有趣、最無壓力的方式下,輕鬆將語言學習內化至腦中。

內含:
1. DVD x5
2. 雙面硬頁拉拉式圖片字卡 x25 (約19x12cm) 圓角設計,不會傷害寶寶。

Order :
2. terecyy
3. 可愛QQ
4. ylho
6.小馬仔
9.pmjleung
11.danielng
12.ccab
15. fchristine

(B)

• 嬰幼兒外語情境潛能激發系列CD全套4盒《八國語言+西/義/法語》全球熱賣商品
NT$1999 = HK$500(注意價錢末包郵費,我check緊台灣書店,希望這星期初有回覆)
http://sh2.yahoo.edyna.com/babybooks/item.asp?item_id=1021765

產品簡介:《到貨囉~~》在不久的將來,擁有中英文雙語能力僅成為基本技能需求,多國語言能力將決定您寶寶立足在中上社會階層的機會!根據語言學家研究指出,嬰兒在滿六個月大以前,能夠分辨出極細微的音素差異,這種敏銳的語言能力會隨著年紀漸長而慢慢消失。
Order
1. annachik

別墅

原文章由 HelloDicDic 於 07-8-13 20:58 發表
annachik,
拜仁仔好靚仔呀....
迪迪e家仲係咁大隻仔,成26磅lu...
我會update你個order落個list度,放心我一定會記得.....不過書店今日仲末覆到我郵費,希望過兩日有回覆啦!!

多謝 ... 靚到成日比人問係咪女仔
26 磅 ~ 勁 ~~~
拜仁仔得23 ...
d order 麻煩哂你呀 !!!

複式洋房

唔該幫我order埋! thank a lot!!

內含:
1. DVD x5

Order :
2. terecyy
3. 可愛QQ
4. ylho
6.小馬仔
9.pmjleung
11.danielng
12.ccab
15.Juneb

(B)

大宅

Thank you!I think that's package is enough.
原文章由 annachik 於 07-8-12 18:03 發表
terecyy,

呢個 2500台幣 的 package 包 --

Your baby can read DVD x5

雙面硬頁拉拉式圖片字卡 x 25 (約19x12cm)
圓角設計,不會傷害寶寶。

可重覆擦寫白板字卡 x 5

無毒、附板擦的白板筆 ...
[size=large]晞晞影樓照http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-04-12/jonathan.html
晞晞Blog:
http://www.baby-kingdom.com/?27606

別墅

唔該幫我order埋! thank a lot!!

內含:
1. DVD x5

Order :
2. terecyy
3. 可愛QQ
4. ylho
6.小馬仔
9.pmjleung
11.danielng
12.ccab
15.Juneb
16.Joanbaby10

別墅

我想order item (B)。唔該晒 !!

(B)

Order
1. annachik
2. akinasin

大宅

內含:
1. DVD x5

Order :
2. terecyy
3. 可愛QQ
4. ylho
6.小馬仔
9.pmjleung
11.danielng
12.ccab
16.Juneb

(B)

Order
1. annachik

別墅

HelloDicDic,
漏左我呀!!唔該你幫我order...感激!!:lol:

內含:
1. DVD x5

Order :
2. terecyy
3. 可愛QQ
4. ylho
6.小馬仔
9.pmjleung
11.danielng
12.ccab
16.Juneb

(B)

Order
1. annachik
2. akinasin

大宅

akinasin, 唔好意思?-(

內含:
1. DVD x5

Order :
2. terecyy
3. 可愛QQ
4. ylho
6.小馬仔
9.pmjleung
11.danielng
12.ccab
16.Juneb
17.Joanbaby10

(B)

Order
1. annachik
2. akinasin

別墅

DicDic Mammy,

可唔可以幫Daniel 訂埋呀! 如果成事, 下次上堂交錢比你好嗎! Thanks!

5DVD+字卡◎Your Baby Can Read! 嬰幼兒英文閱讀潛能開發組合NT$2500=HK$625[/b](注意價錢末包郵費,我check緊台灣書店,希望這星期初有回覆)

內含:
1. DVD x5

Order :
2. terecyy
3. 可愛QQ
4. ylho
6.小馬仔
9.pmjleung
11.danielng
12.ccab
16.Juneb
18. pisces

(B)
[color=Sienna]• 嬰幼兒外語情境潛能激發系列CD全套4盒《八國語言+西/義/法語》全球熱賣商品
NT$1999 = HK$500[/b](注意價錢末包郵費,我check緊台灣書店,希望這星期初有回覆)

Order
1. annachik
2. akinasin

[ 本文章最後由 pisces 於 07-8-14 12:23 編輯 ]
Hello! I'm Daniel my daddy & mammy's treasure!

大宅

請問教育小組响邊度有?
Thanks
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

複式洋房

我想訂2set, thank you

5DVD+字卡◎Your Baby Can Read! 嬰幼兒英文閱讀潛能開發組合NT$2500=HK$625[/b](注意價錢末包郵費,我check緊台灣書店,希望這星期初有回覆)

內含:
1. DVD x5

Order :
2. terecyy
3. 可愛QQ
4. ylho
6.小馬仔
9.pmjleung
11.danielng
12.ccab
16.Juneb (please help to order 2 set)
18. pisces

(B)
[color=Sienna]• 嬰幼兒外語情境潛能激發系列CD全套4盒《八國語言+西/義/法語》全球熱賣商品
NT$1999 = HK$500[/b](注意價錢末包郵費,我check緊台灣書店,希望這星期初有回覆)

Order
1. annachik
2. akinasin

首頁
12345...9

尾頁

跳至