跳至

首頁
12345...17

尾頁

大宅

請問各位於星期日上課媽咪有無興趣再參加幼潛訓練課程呀?

地點: 尖沙咀
時間: 10月尾至12月尾逢星期日
下午2:153:15

Login name:

大宅

好呀

原文章由 小笨豬 於 08-1-15 01:04 發表
好, 謝謝你.
咁如果 group 1 or group 2 會再一齊包班, 而又未夠人, 唔該約埋我丫, thanks.

我知我比較心急, 因為我想囝囝可以keep住上下 playgroup.

大宅

好, 謝謝你.
咁如果 group 1 or group 2 會再一齊包班, 而又未夠人, 唔該約埋我丫, thanks.

我知我比較心急, 因為我想囝囝可以keep住上下 playgroup.

原文章由 HWCwing 於 08-1-15 00:53 發表
小笨豬,

我會問返 group 1 嘅媽咪,會否下次再一齊包班,因為有幾個同學仔都一齊上咗 2 期喇,今次 2 月上係第 3 期。如果夠人,都可能唔會出 post 喺 bk 喇!

...
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

大宅

小笨豬,

我會問返 group 1 嘅媽咪,會否下次再一齊包班,因為有幾個同學仔都一齊上咗 2 期喇,今次 2 月上係第 3 期。如果夠人,都可能唔會出 post 喺 bk 喇!

原文章由 小笨豬 於 08-1-14 01:08 發表
想問下你地, 下一期係3月報名, 你地上完呢一期仲會唔會參加下一期呢? 定係上左呢一期先至決定報唔報呢?

大宅

好媽媽勳章

Hi Karie,

我之前都收到信啦!

Charmmykelly

大宅

想問下你地, 下一期係3月報名, 你地上完呢一期仲會唔會參加下一期呢? 定係上左呢一期先至決定報唔報呢?
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

大宅

我都收到喇, thanks!!!

原文章由 Karie 於 07-12-30 00:52 發表
我都收到信啦!各位組員收到信未呀?
newborn: 3.03kg, 47cm
1st year: 10.05kg, 74cm

男爵府

醒目開學勳章

我都收到信啦!各位組員收到信未呀?

別墅

謝謝你們. 我都收到信啦

不過家長導師班真係好夜 要去到十點, 平時我囡囡九點訓, 如果我去了上堂, 都唔知找邊個湊. 真係唔知點安排d時間好..... 但我又好想去.

想問下你們之後會唔會繼續一齊組班呢? 因為如果好, 我都想繼續參加, 因為想囡囡可以keep住有一個班可以長期上.

再次多謝HWCwing同Karie

大宅

唔洗客氣

你哋知唔知再下一期幼潛班加咗價呀 ,加到HK$1,850 (多咗HK$200 ) 三月頭開始報名。

原文章由 kitmeitang 於 07-12-25 21:42 發表
我啱啱check信箱,收到勒,唔該晒你安排今次包班呀,辛苦晒

大宅

我啱啱check信箱,收到勒,唔該晒你安排今次包班呀,辛苦晒

原文章由 HWCwing 於 07-12-23 00:28 發表
包到班嘅媽咪,你哋收到信未呀? 未收到請通知我(for group 1)同 Karie (for group 2)。
[url=http://www.TickerFactory.com/]

大宅

包到班嘅媽咪,你哋收到信未呀? 未收到請通知我(for group 1)同 Karie (for group 2)。

複式洋房

Dear 忌廉貓,

唔駛客氣,其實我攞到個no係200幾號,都無機會ga la,所以都無為大家做到d咩。包到班的媽咪要好好把握,有機會上來bk同我地分享下,希望下一期報到啦。

原文章由 忌廉貓 於 07-12-20 15:52 發表
好耐都唔得閒上 Baby Kingdom update 下,真係好感激 HWCwing, Karie & Angela 三位 organizer嘅時間同心機,眼見囡囡在幼潛有所成長,好高興可以continue。

Thanks very much again ...

複式洋房

好耐都唔得閒上 Baby Kingdom update 下,真係好感激 HWCwing, Karie & Angela 三位 organizer嘅時間同心機,眼見囡囡在幼潛有所成長,好高興可以continue。

Thanks very much again

別墅

你地係咪攞no. 87????
我no.92.組kwun tong 包班人齊但無位包:cry: ,
佢suggest 我入sun1115-1215
係咪你地呀????

if yes, just to say hi:lol:

原文章由 Karie 於 07-12-7 18:03 發表
冰琪, GUB, CharmmyKelly, mathrew0103, kathyh2527,

Confirm咗包到班啦!終於攪掂啦! pls check pm!

子爵府

thanks HWCwing, Karie & All Group 2 ma ma!!

大宅

好媽媽勳章

Million thanks to HWCwing, Karie, & Angela!

Group 2 ma ma.....遲D上堂見!

別墅

感激不盡.............

原文章由 Karie 於 07-12-7 18:03 發表
冰琪, GUB, CharmmyKelly, mathrew0103, kathyh2527,

Confirm咗包到班啦!終於攪掂啦! pls check pm!

大宅

好媽媽勳章

恭喜哂呀... 我之前仲好內疚 ... 死叫我老公同bb去,佢死都唔肯,我好唔好意思,驚你地包唔到班... 好彩到最後都係得。雖然我無份上 ,但份我好多謝Karie幫左我咁多,謝謝﹗

別墅

原文章由 冰琪 於 07-12-7 18:23 發表
checked, thank you x 10000000000000000000000000000.....................................................

thank you x nnnnnnnnnnnnnnnn

首頁
12345...17

尾頁

跳至