跳至

首頁
34567...17

尾頁

複式洋房

HWCwing,

唔該預埋我添ar,我都好想幫囡囡報名arThank you!

複式洋房

環保接龍勳章

HWCwing,

唔該都預埋我添ar,我都好想幫囡囡報名arThank you!

別墅

hwcwing,
終於今日收到信啦:loveliness: :loveliness:

你仔仔而架上堂上成點呀? 好期待10月尾可以一齊上堂呀

我都打算俾力仔一直上呢d堂, 所以係0701baby度開始organize, 你有無興趣再一齊搞呀? 而家都有成12個parties有興趣join , 希望參加架parties會係8架倍數, 咁咪大家一齊可以成功包到班, 一齊上學去

原文章由 HWCwing 於 07-9-26 01:29 AM 發表

你快啲打電話去問下啦! 我上次又係咁,結過佢哋話收唔到我份
form。
力仔三歲四個月啦...超活潑!!!!
細老都一歲半啦...成日大哥.......

大宅

hwcwing,

我都收到信, 呢次因為我係剛剛第9個, 所以不能與你們一起玩, 希望下次可以一起包班

大宅

原文章由 babadogcat 於 07-9-28 21:45 發表
hwcwing,

我都收到信, 呢次因為我係剛剛第9個, 所以不能與你們一起玩, 希望下次可以一起包班

好吖..

大宅

原文章由 pandaB 於 07-9-28 11:38 發表
hwcwing,
終於今日收到信啦:loveliness: :loveliness:

你仔仔而架上堂上成點呀? 好期待10月尾可以一齊上堂呀

我都打算俾力仔一直上呢d堂, 所以係0701baby度開始organize, 你有無興趣再一齊搞呀? 而家都有成1 ...

喂喂..Doris

不如你繼喺 smart baby club 到 organize,我就喺bk,到時可以group埋,根住亙保各額咪得囉....點睇??

大宅

冰淇,angelacyn,cindy333,babadogcat,Vivianshum and 各位有興趣嘅媽咪

如想參加下一期嘅幼潛班,可以先send以下資料比我:

(1) BB姓名
(2) BB
出生日期
(3)
父或母之姓名及聯絡電話
(5)
會員証號碼

大宅

我無會員証, 點申請架?

原文章由 HWCwing 於 07-9-29 02:13 發表
冰淇,angelacyn,cindy333,babadogcat,Vivianshum and 各位有興趣嘅媽咪

(1) BB姓名
(2) BB出生日期
(3) 父或母之姓名及聯絡電話
(5) 會員証號碼

...
newborn: 3.03kg, 47cm
1st year: 10.05kg, 74cm

別墅

寧寧,我send咗比你喇!thank you!
原文章由 HWCwing 於 07-9-29 02:13 發表

(1) BB姓名
(2) BB出生日期
(5) 會員証號碼

...

大宅

原文章由 kristybilly 於 07-9-30 19:10 發表
寧寧,我send咗比你喇!thank you!

收到啦,揚揚。

大宅

Hello HWCwing

I pm you already.......you will see 2 emails from me, since i forgot to give you my membership in the first email, that's why.....
Mamy thx in advance

(1) BB姓名
(2) BB出生日期
(5) 會員証號碼

...

大宅

原文章由 babadogcat 於 07-10-1 17:08 發表
Hello HWCwing

I pm you already.......you will see 2 emails from me, since i forgot to give you my membership in the first email, that's why.....
Mamy thx in advance

babadogcat

收到啦!

大宅

hi HWCwing,
請check pm.
thx

(1) BB姓名
(2) BB出生日期
(5) 會員証號碼

...

複式洋房

環保接龍勳章

hi HWCwing,
請check pm.
thx:lol:

QUOTE:

(1) BB姓名
(2) BB出生日期
(5) 會員証號碼

...

禁止訪問

別墅

好idea....
咁我地遲d再睇下點夾....

原文章由 HWCwing 於 07-9-29 02:04 AM 發表

喂喂..Doris

不如你繼喺 smart baby club 到 organize,我就喺bk,到時可以group埋,根住亙保各額咪得囉....點睇??
力仔三歲四個月啦...超活潑!!!!
細老都一歲半啦...成日大哥.......

大宅

Hi HWCwing,
please check pm again, thanks!

大宅

原文章由 VIVIANSHUM 於 07-10-2 13:13 發表
HI HWCwing
點解又有包班嘅? 係幾時上堂架? 我上次報個班都未上堂! 發生緊咩事?

Vivian

我哋組緊2008年1月份開個course呀! 未開始報名。只係联絡緊大家並整理資料,你有冇興趣牙?

大宅

原文章由 冰琪 於 07-10-2 18:37 發表
Hi HWCwing,
please check pm again, thanks!

冰琪、Cindy

收到啦

大宅

好媽媽勳章

唔好意思,我係0612既媽咪,可唔可以預埋我,或者俾d資料我自己組隊呢,唔該哂!!

首頁
34567...17

尾頁

跳至