跳至

首頁

尾頁

男爵府

我囡囡都咁...宜家識得自己企起身, 但佢一覺得企唔穩,即刻坐低.. 好穩陣... 我得希望佢快點識行,咁就可以送佢去PLAYGROUP同人地一起玩啦..

原文章由 盈盈262 於 07-8-18 23:40 發表
阿仔學緊放手企,放手行未識,扶野行就行得好快
親子王國以外之連結已被刪除

大宅

我個囡放手企半分鍾到, 要扶住行仲行得好快tim, 係唔夠膽放手:-(

[ 本文章最後由 mebebe 於 07-8-20 00:43 編輯 ]

禁止訪問

民房

你地好,我是第一次上嚟,我個BB女係9月28日出世
叫做Natalie
佢仲未識行呀!
下個月就生日!唔知到時會唔會學識行呢?
見個個BB都咁快識行,心急死我:-(

大宅

畀面勳章

原文章由 倩珩 於 07-8-20 23:38 發表
你地好,我是第一次上嚟,我個BB女係9月28日出世
叫做Natalie
佢仲未識行呀!
下個月就生日!唔知到時會唔會學識行呢?
見個個BB都咁快識行,心急死我:-(

deleted

[ 本文章最後由 祈兒 於 07-8-21 10:34 編輯 ]

大宅

Yau yau mami,

nice to meet you! it's not so easy to find a baby born in the same day! so great!

oh! oh! you have a baby girl, I have a baby boy,we can pair up to join the catwalk--prince& princess during the 1yr birthday party!

Sure Win!

momokomak

原文章由 柔柔mami 於 07-8-16 12:44 發表
好少見到都係9月5號出世既bb呀!

洋房

Baby Lucas started to walk by himself on 19 Aug

複式洋房

你地既BB好叻呀,
我好擔心我個女到一歲都未識行,
因為佢好懶...

大宅

sorry 雖然係good idea, 不過柔柔好早巳經自己揀左男朋友仔, 仲係人都知, 所以唔work 冇辦法la! 女大女世界我由佢地自由戀愛! 你都快d叫仔仔搵返個女朋友la!

原文章由 momokomak 於 07-8-21 00:03 發表
Yau yau mami,

nice to meet you! it's not so easy to find a baby born in the same day! so great!

oh! oh! you have a baby girl, I have a baby boy,we can pair up to join the catwa ...

男爵府

我bb 仔係9月1日大大B, 都唔係好識行- 佢可以企好耐, 扶住行都可以. 放手行只可以行兩步, 覺得企唔穩就即刻坐低, 好穩陣.
就1歲啦, 唔知到時識唔識行呢?

子爵府

我囡囡9月29日,佢已經識行,仲成日週屋走無時停,好似看馬騮咁,激c我

大宅

so good!

Do you still remember me? i'm your neighbour who live in TKO Plaza!

As my holidays is finished, I started to work this week, busy again!

原文章由 lucas_mama 於 07-8-21 00:23 發表
Baby Lucas started to walk by himself on 19 Aug

大宅

Oh no....!!!!:-( :-(
I think my BB will find a girl friend very soon! ha...ha..

原文章由 柔柔mami 於 07-8-21 16:10 發表
sorry 雖然係good idea, 不過柔柔好早巳經自己揀左男朋友仔, 仲係人都知, 所以唔work 冇辦法la! 女大女世界我由佢地自由戀愛! 你都快d叫仔仔搵女朋友la!

大宅

我個囡都係9月29日出世,未識企同行,只係扶住行,妳個囡好叻呀!:lol

原文章由 wendyli00 於 07-8-21 22:04 發表
我囡囡9月29日,佢已經識行,仲成日週屋走無時停,好似看馬騮咁,激c我
勿以善小而不為,勿以惡小而為之!

首頁

尾頁

跳至