自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

bk 有媽咪講話聽到 8 月12 日直播節目中途有女人喊同笑, 我老公都聽到, 但我尋日下晏係網上乜都聽唔到, 我今日啱啱再聽, 聽眾 "Wing"是一名差人, 當講緊第二個事件時開頭時, 我當時坐係電腦前面集中精神聽緊, 突然有女人喊聲, 喊聲大到蓋過 Wing, 嚇了我一跳, 因為喊聲實在太清楚, 即刻起雞皮, 唔敢再聽

如果有興趣啫 , 喊聲位置大約在 00:41:00 , 可以 fast forward 聽番

http://www.997metroshowbiz.com/ghost/

節目時間全長 01:59:02

膽少者勿聽

民房

原文章由 miffy2004 於 07-8-13 11:48 發表
bk 有媽咪講話聽到 8 月12 日直播節目中途有女人喊同笑, 我老公都聽到, 但我尋日下晏係網上乜都聽唔到, 我今日啱啱再聽, 聽眾 "Wing"是一名差人, 當講緊第二個事件時開頭時, 我當時坐係電腦前面集中 ...

我都聽到呀 , 好清楚

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都聽到
原文章由 從新開始 於 07-8-13 12:42 發表

我都聽到呀 , 好清楚

男爵府

醒目開學勳章

我聽到43分:00都聽唔到既?
可能我係公司, 較得太細聲, 聽唔到??
實質把聲係咪撘正41分開始架??

(我係聽到好細聲既嗚嗚聲咋喎...係咪背景音樂黎架???)

[ 本文章最後由 AA媽媽 於 07-8-13 13:06 編輯 ]

伯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章 陪月勳章

原文章由 AA媽媽 於 07-8-13 13:04 發表
我聽到43分:00都聽唔到既?
可能我係公司, 較得太細聲, 聽唔到??
實質把聲係咪撘正41分開始架??

(我係聽到好細聲既嗚嗚聲咋喎...係咪背景音樂黎架???)

我開到好大聲都聽唔到?-(

伯爵府

畀面勳章

我都聽唔到 ?-(

41分鐘果度停左一下, 會唔會比新城cut 左 ?-( ?-(

[ 本文章最後由 steffany 於 07-8-13 13:27 編輯 ]
生從何來?死往何去?
萬般帶不走,唯有業隨身。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我聽唔到喎, 究竟係講到邊句說話時聽到嫁

男爵府

我都係聽到41分鐘果度停左, 好似cut左咁, 無聲

原文章由 steffany 於 07-8-13 13:26 發表
我都聽唔到 ?-(

41分鐘果度停左一下, 會唔會比新城cut 左 ?-( ?-(

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我聽完12/8- 係男人講緊POLICE 個PART參不多係觀塘荒廢屋村, 我都聽到有女人喊聲呀!

原文章由 eva1320 於 07-8-13 13:44 發表
我都係聽到41分鐘果度停左, 好似cut左咁, 無聲

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁都cut到?-( ,昨天我番聽都聽到呀

原文章由 steffany 於 07-8-13 13:26 發表
我都聽唔到 ?-(

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

咁潘紹聰聽唔聽到呀 有無回應過呀
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

水晶宮

好媽媽勳章

我係43秒聽到有個人係度抽縮咁 我聽左兩次都係個個位

珍珠宮

有呀,佢話應該係個警察呼吸聲,我估佢都驚呀,因為有幾個人打上講比接線生聽,

另外呢,而家係到看呢啲topics時,不停打冷顫,唔知係咪..........有朋友係到

原文章由 juicypig 於 07-8-13 14:04 發表

別墅

原文章由 miffy2004 於 07-8-13 11:48 發表
bk 有媽咪講話聽到 8 月12 日直播節目中途有女人喊同笑, 我老公都聽到, 但我尋日下晏係網上乜都聽唔到, 我今日啱啱再聽, 聽眾 "Wing"是一名差人, 當講緊第二個事件時開頭時, 我當時坐係電腦前面集中 ...

我同幾個同事在電腦旁聽緊,想問把聲係咪維持好耐吓!我地都好似聽到有個女人“扯蝦”聲。

大宅

原文章由 juicypig 於 07-8-13 14:04 發表

前晚有陰陽眼既嘉賓 Candy , 係尋晚節目中打電話回應, 同潘紹聰講, 話當晚現場聽唔到有女人喊聲同笑聲, 但係節目完結後, 有朋友打電話比佢, 話係收音機聽到, 差佬 Wing 講第二件事既開頭, 聽到女人喊聲同笑聲, Candy 為了證實, 所以返到屋企 , 即刻上網聽番個節目幾次, 強烈 feel 到係個d, 佢話聽得好清楚, wing 講緊既時侯, 係有把女人聲喊&笑, 佢話把女人聲係獨立由另一處發出, 唔係係 wing 條 line 發出的, 而潘紹聰回應話 , 當時剩係聽到笑聲 , 聽唔到喊聲, 開頭以為可能比 wing 整古, 再諗多陣 , 應該唔會, 佢覺得當時 wing 好專心咁講, 唔似攪事, 同埋話見 candy 當時無出聲 , 所以佢當時都無講出黎....

[ 本文章最後由 青紅蘿蔔 於 07-8-13 14:21 編輯 ]

複式洋房

尋晚潘生有回應過呀,佢話聽到有笑聲架
我一路聽一路驚...仲要話尋晚已經踏入左七月....嚇到我即刻唔聽...訓覺

星期六果晚我都有聽,真係好清楚
我第一下聽到以為自己聽錯...因為我上網聽,有時係會有雜音
但再聽到幾下都有怪聲...就覺得唔對路
加上節目完左潘生解釋返怪聲來源....我就肯定我無聽錯
係時候........

伯爵府

畀面勳章

原文章由 kitty0502 於 07-8-13 14:13 發表
我係43秒聽到有個人係度抽縮咁 我聽左兩次都係個個位

再聽返41分43秒, 同43分果度, 都聽唔到wor ?-( ?-(
生從何來?死往何去?
萬般帶不走,唯有業隨身。

男爵府

我都是昨天下午上網聴的,當呀wing講時好清楚聽到有把女哭聲同笑聲,而家想起都

大宅

原文章由 lamlamabc 於 07-8-13 15:17 發表
我都是昨天下午上網聴的,當呀wing講時好清楚聽到有把女哭聲同笑聲,而家想起都

我上網聽個陣 ,我發覺 wing 講野好細聲, 咁我咪較大聲 d 囉, 一較完大聲 , 第一吓 , 聽到個女人喊, 我嚇左一驚 ....

侯爵府

嘩...嘩...嘩... 係 36 分左右呀....37分左右又有..38分左右又有....39分左右又有.... 係飲泣聲...

[ 本文章最後由 RonicaKwok 於 07-8-13 15:41 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至