嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想買架前後的孖B車,你地用緊邊架?可唔可以影張相睇下,幾$?邊度買?thx!

別墅

回覆:你地用緊邊架孖B車?

我用勁 kolcraft 前後孖 b 車, 30lbs 重架車, 不過好舒服推得, 係 taobao 代購由美國直送香港, 3000 幾蚊

大宅

呢部好多孖媽用,你可以睇下
欧洲最专业双胞胎婴儿车轻便折叠双胞胎推车双胞胎车双胞胎手推车 http://tb.cn/i/9GkdNL?ut_sk=1.UqTsO3EHwFABAEm%2FmClg5q7O_21597053_1395046550525.Copy.Page_ShareItem

ilovemytwins  Yes this one is good! But can't fit the new born babies!  發表於 14-3-18 23:26

洋房

Peg-Perego, $3000幾, 幾輕幾好用, 出世用到2歲半都仲用緊.

男爵府

引用:Peg-Perego,+$3000幾,+幾輕幾好用,+出世用

原帖由 twinakr 於 14-03-20 發表
Peg-Perego, $3000幾, 幾輕幾好用, 出世用到2歲半都仲用緊.
呢個牌子有孖B前後車嗎?我已經有1架P3前坐後企,我因為就生多個,到時4歲、歲半再加個NB,孖B車係俾細嗰2個坐的。

民房

我孖B用过strokke, Bungaboo Donkey, Silver Cross,Valco duo double, 同埋baby select mini 。去吾同地方考慮用不同B車,例如室內室外,商場有沒有電梯,乘坐交通工具...等。

洋房

回覆 CC12345678 的帖子

咁就唔清楚啦, 我個架係平排坐既.

大宅

想買joovy ultralight, 好用嗎?
有無人想放2手呀!

洋房

回覆:Sbaby 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

引用:我有一架孖車想放有興趣嗎+

原帖由 Faiwan 於 14-03-25 發表
我有一架孖車想放有興趣嗎
唔洗喇,我想買架前後坐的,謝謝!

別墅

我買左呢部
Contours Optima Tandem Stroller,usd$299+ tax , for NB, 要另買car seats。

複式洋房

Vivinana0202 發表於 14-3-25 12:28
我買左呢部
Contours Optima Tandem Stroller,usd$299+ tax , for NB, 要另買car seats。

我都有諗過買呢部, 會吾會好重好難收車?

別墅

我用依部

複式洋房

回覆 carman320 的帖子

NB用唔用得?可以用到幾多歲?

別墅

引用:回覆 carman320 的帖子NB用唔用得?可以用

原帖由 wumiuba 於 14-03-31 發表
回覆 carman320 的帖子

NB用唔用得?可以用到幾多歲?
我依家個b3個月,未坐得穩,要揾嘢顶 住,都可以瞓底,但後面個個就窄d..我都係有次係家見到人用,唔係好大部,之後找人係美國幫我訂!

別墅

回覆:maggie2478 的帖子

重量就okay 啦!
我老公擇呢部係因為兩個b可以對著大家,吾會悶喎,而且兩個b可以對著我,吾一定向街,比較安心d!

複式洋房

引用:重量就okay 啦!我老公擇呢部係因為兩個b可

原帖由 Vivinana0202 於 14-04-03 發表
重量就okay 啦!
我老公擇呢部係因為兩個b可以對著大家,吾會悶喎,而且兩個b可以對著我,吾一定向街,比較 ...
你買左咩色呀??

複式洋房

引用:Quote:原帖由 Vivinana0202 於 14-04-03 發

原帖由 bob1314zzz 於 14-04-21 發表
你買左咩色呀??
我都係d架,超好用

伯爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章

Vivinana0202 發表於 14-3-25 12:28
我買左呢部

請問你係邊度買?呢部車可以用到幾多歲呢?

別墅

回覆:yimyim_paul 的帖子

Amazon 有得賣,如果係new born ,要買new born car seats, 本身個seats 可以去60 lbs each.

你可以上網搵下。

首頁

尾頁

跳至