親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Hard rock 既床夠二大二小住?或有冇其他hotel介紹?謝謝

別墅

回覆 Jomei 的帖子

Golden Sand Hotel but it's more expensive.

大宅

HARD ROCK 我都是兩大兩小住,有滑梯玩。

Golden Sands 加床不用加$,而且早餐豐富好多。但無滑梯!

我兩間都住過。

子爵府

引用:HARD+ROCK+我都是兩大兩小住,有滑梯玩。Go

原帖由 ktp-lkm 於 14-03-18 發表
HARD ROCK 我都是兩大兩小住,有滑梯玩。

Golden Sands 加床不用加$,而且早餐豐富好多。但無滑梯!
兩間你覺得邊間舒服d?
Hard rock 你訂那一種房?double or twin bed?係網見double bed頂多瞓二大一小,如加床我買package要收阿仔佔半房$...好唔抵,點好呢⋯

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆:Jomei 的帖子

你幾時去?仲未諗住邊間呀?

侯爵府

畀面勳章

The adventureo land at Golden sands seems to be great for kids! I booked golden sands because they provide one free extra bed and free breakfasts for my 2 kids! Save money....

男爵府

回覆:檳城酒店一問?

我都 book 咗 hard rock ,今個星期六出發 , 但仲未揾到包車司機 ,各位 jm 有包車司機介紹嗎 ,唔該哂

子爵府

引用:你幾時去?仲未諗住邊間呀?

原帖由 ccyin 於 14-03-18 發表
你幾時去?仲未諗住邊間呀?
Easter出發!hotel已揀hard rock但煩緊吾知book咩房,因見張床大細,好似吾多夠我地一家四口

子爵府

引用:我都+book+咗+hard+rock+,今個星期六出發+

原帖由 vassicasuki 於 14-03-19 發表
我都 book 咗 hard rock ,今個星期六出發 , 但仲未揾到包車司機 ,各位 jm 有包車司機介紹嗎 , ...
Oic.你book左那個房間?檳城好細有需要book司機?我朋友話帶我地周圍食食食

男爵府

引用:Quote:原帖由+vassicasuki+於+14-03-19+發

原帖由 Jomei 於 14-03-19 發表
Oic.你book左那個房間?檳城好細有需要book司機?我朋友話帶我地周圍食食食

...
我 Book 咗三晚 Hard Rock Deluxe seaview Room , 因一家大細七個人加有小朋友 ,想舒服啲機場來回接送 ,另外 plan 落去怡保 stay 二晚 ,因未揾到包車司機 ,連酒店都未敢book 住

珍珠宮

BK Milk勳章

我見佢普通房係29 sq,床應該有3.5",你d小朋友不大,夠訓啦,有隻有子父床又好貴

別墅

回覆 ccyin 的帖子

You can take bus from Hard Rock or Golden Sands to Komtar ( Central of Penang )

子爵府

引用:Quote:原帖由+Jomei+於+14-03-19+發表Oic.

原帖由 vassicasuki 於 14-03-19 發表
我 Book 咗三晚 Hard Rock Deluxe seaview Room , 因一家大細七個人加有小朋友 ,想舒服啲機場來回接送 , ...
你幾時出發?你甘多人當然租車舒服和划算d,我好在有penang朋友帶住玩,所以吾駛book車

vassicasuki  星期六出發啦   發表於 14-3-20 04:20

子爵府

引用:我見佢普通房係29+sq,床應該有3.5\",你d小

原帖由 ccyin 於 14-03-19 發表
我見佢普通房係29 sq,床應該有3.5",你d小朋友不大,夠訓啦,有隻有子父床又好貴

...
我8歳和2歲多,可能book twin bed再加bb床好d

珍珠宮

BK Milk勳章

Jomei 發表於 14-3-19 10:51
我8歳和2歲多,可能book twin bed再加bb床好d
係呀, 其實唔加BB床都得, 因為加左就冇咩位走動

子爵府

引用:Quote:Jomei+發表於+14-3-19+10:51+我8歳和

原帖由 ccyin 於 14-03-19 發表
係呀, 其實唔加BB床都得, 因為加左就冇咩位走動
原來係兩張單人床=twin bed,所以要加bb床好d我吾想訂三人房太貴啦!

珍珠宮

BK Milk勳章

係呀,我見每張有3.5"

別墅

回覆:ccyin 的帖子

我book 咗hard rock, 但又想golden sands, 心大心细。

見hard rock 新D,但床细D,但見泳池有滑水梯。
Golden sands 整體舒服D,但見bathroom 好似好舊,滑水梯好似得一條。

男爵府

回覆:檳城酒店一問?

放心哂 係bk jm介紹揾到包車司機啦,另再 book埋二晚 golden sands , 我啱啱係hotelclxx 見到 8xx ,好抵 !

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆:vassicasuki 的帖子

$8xx? 好抵,包左稅未?

住完返黎report一下,plan住暑假去住

首頁

尾頁

跳至