親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:$8xx?+好抵,包左稅未?住完返黎report一

原帖由 ccyin 於 14-03-20 發表
$8xx? 好抵,包左稅未?

住完返黎report一下,plan住暑假去住
全包哂啦 ,真係好抵 !再一次唔該哂你包車司機資料

珍珠宮

BK Milk勳章

vassicasuki 發表於 14-3-20 17:23
全包哂啦 ,真係好抵 !再一次唔該哂你包車司機資料
唔洗客氣啦, 我既資料都係呢到既jm介紹架 玩得開心d喇... 返黎report下間酒店呀, 想知酒店環境同埋出面夜市情況

有機會可以去食"北海阿吉海鮮飯店", 抵食架又可試下娘惹菜新關仔閣都多野食

男爵府

有JM住過Lone Pine Hote嗎?酒店整體ok?搭車出市區方便嗎

男爵府

回覆:Jomei 的帖子

我二大一細都book咗hard rock,Easter 出發

子爵府

引用:我二大一細都book咗hard+rock,Easter+出發 +

原帖由 smellycat 於 14-03-20 發表
我二大一細都book咗hard rock,Easter 出發
我又係Easter出發,住hard rock,你幾號出發呀?

smellycat  20號  發表於 14-3-21 21:20

子爵府

引用:Quote:vassicasuki+發表於+14-3-20+17:23+

唔洗客氣啦, 我既資料都係呢到既jm介紹架 玩得開心d喇... 返黎report下間酒店呀, 想知酒店環境同埋 ...
等我又寫底先

子爵府

引用:放心哂+++係bk+jm介紹揾到包車司機啦,另再

原帖由 vassicasuki 於 14-03-20 發表
放心哂 係bk jm介紹揾到包車司機啦,另再 book埋二晚 golden sands , 我啱啱係hotelclxx 見到 8 ...
好抵呀!我又去check下價先

男爵府

引用:Quote:vassicasuki+發表於+14-3-20+17:23+

唔洗客氣啦, 我既資料都係呢到既jm介紹架 玩得開心d喇... 返黎report下間酒店呀, 想知酒店環境同埋 ...
我另外都book咗hard rock 二晚 ,有四日會係沙灘個邊住 ,!原先諗住一家大細hea吓食吓,而家安排咗落怡保一日遊 ,一日出海餵魚 ,一日檳城遊 ,搞到行程好似好緊咁 ,無咩時間留係酒店 ! 阿吉海鮮飯店 ,係咪真係好食架 ,我見包車司機每個行程中都有推介呢間飯店 ,因行程中一日係媽咪生日 ,唔知去邊到慶祝好 ,你有推介嗎 ?另外一提 ,我 email 去 hard rock 問有無special offers 佢哋話會有 birthday cake ,我覺得好貼心 ,唔使到時去揾蛋糕

男爵府

引用:Quote:原帖由+vassicasuki+於+14-03-20+發

原帖由 Jomei 於 14-03-21 發表
好抵呀!我又去check下價先
真係好抵 你快啲上去望吓啦 !同埋你登記埋佢個網站 ,有平酒店佢會通知你架 。。我就係咁 ,買到平酒店 。。超開心

大宅

好媽媽勳章

我黎緊暑假都會去,可以pm包車資料俾我。

另可否分享一下行程,我7大4小,要好好安排! 其實我對檳城一d概念都無

大宅

好媽媽勳章

回覆 vassicasuki 的帖子

Hotelcxx好似唔包早餐,你個booking包嗎?

男爵府

引用:回覆 vassicasuki 的帖子Hotelcxx好似唔包

原帖由 fonny 於 14-04-01 發表

Hotelcxx好似唔包早餐,你個booking包嗎?
hotel.cox 同 hotelclxx 檳城之旅我都係呢二間 book酒店 ,都包早餐架 ,當然係貴少少啦 !包車資料我轉頭話你知 ,都係呢到 jm 比資料我

男爵府

回覆:vassicasuki 的帖子

我都想要包車資料

大宅

回覆:Jomei 的帖子

但我見hard rock經agonda只可一個小朋友,請問你在邊度book

子爵府

引用:Quote:原帖由+Jomei+於+14-03-21+發表好抵

原帖由 vassicasuki 於 14-03-21 發表
真係好抵 你快啲上去望吓啦 !同埋你登記埋佢個網站 ,有平酒店佢會通知你架 。。我就係咁 ,買到平 ...
請問你從檳城回港?Hard Rock ok?

vassicasuki  講真hard rock真係麻麻地好住 ,徧遠咗周邊無食市夜市,房同一般酒店無分別,twins room係普通標準房,反而我住 golden sands先,變咗有比較,房大床大同有超大梳化 ,夠一個大人瞓,而twins room 一張床已經夠大,   發表於 14-4-6 02:11

子爵府

引用:但我見hard+rock經agonda只可一個小朋友,

原帖由 jt09 於 14-04-02 發表
但我見hard rock經agonda只可一個小朋友,請問你在邊度book
我經相熟agent訂hard rock 兩大兩小又ok wor ,但小朋友就吾包早餐和床

子爵府

回覆:vassicasuki 的帖子

Hi Vassicasuki,我book左Hard rock sea view twin bed with balcony,同你一樣?你認為hard rock既twin bed夠兩大兩小瞓?其實我自己都like住shangri la

別墅

回覆:檳城酒店一問?

請問可以比包車電話我嗎

男爵府

hi, 我八月會去檳城, 巳訂機票, 可否介紹你的包車司機資料?

首頁

尾頁

跳至