親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

隨行有一個13月大BB,邊間好一點?

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:隨行有一個13月大BB,邊間好一點?

原帖由 farnerud01 於 14-03-20 發表
隨行有一個13月大BB,邊間好一點?
地點上一定係世紀南悅,出口已見酒店,best western 歌舞技丁都有段路扯行李,而且印象southern 有機場巴士站,方便,但價錢southern一定貴dd。

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

珍珠宮

BK Milk勳章

Best Western 我住過, 房細, 當時bb都係同你小朋友一樣大... 行去JR 新宿大約10分鐘

大宅

回覆:請問新宿best western shinjuku 好還是Century Southern Tower好?

如果價錢無所謂既咁緊係世紀南悅啦

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:Best+Western+我住過,+房細,+當時bb都係同

原帖由 ccyin 於 14-03-20 發表
Best Western 我住過, 房細, 當時bb都係同你小朋友一樣大... 行去JR 新宿大約10分鐘 ...
Best western都叫房細?咁sunroute plaza 咪仲死?其實東京酒店一般都細,best western 其實算寬,起碼打得開晒2gip,好多酒店打開一隻巳無路行。

喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

珍珠宮

BK Milk勳章

seaheart88 發表於 14-3-20 13:55
Best western都叫房細?咁sunroute plaza 咪仲死?其實東京酒店一般都細,best western 其實算寬,起碼打得 ...
因為之前住過vintage... 仲細

又住過文華... 叫做超大了

大宅

回覆 ccyin 的帖子

咁我想問呢,你果時小朋友既飲食安排係點? 有冇帶定個煲去煲飯仔/粥仔?

大宅

回覆 seaheart88 的帖子

OKOK!!明白哂! 謝謝!

珍珠宮

BK Milk勳章

farnerud01 發表於 14-3-20 14:31

咁我想問呢,你果時小朋友既飲食安排係點? 有冇帶定個煲去煲飯仔/粥仔?
我冇帶, 因為我小朋友咩都食... 我去到果邊買D即食送俾佢撈飯, 又有D係即食既一包包, 明治果D... 小食就買麵包, 食早餐時會拎D烚蛋比佢囉 其實都好易搞, 因為佢地可以食飯~

大宅

佢地係咪要食爛飯仔? 定食大人飯都OK?
同埋未試過果D即食包...怕唔怕敏感?

我就係煩緊要帶D咩過去...

珍珠宮

BK Milk勳章

farnerud01 發表於 14-3-20 15:27

佢地係咪要食爛飯仔? 定食大人飯都OK?

我小朋友果時係17個月去, 佢食林少少既飯囉.. 日本米OK, 比飯心佢食, 麵包佢好細已食, 只係搣少少咁餵佢, 但大過就佢自己拎住成個食啦, 佢咩都食, 所以我地都冇怕話敏感, so far冇問題呀

你可以係香港實習下先既...

帶bb去旅行, 最緊要有時間比佢訓晏教... 唔係搞亂佢生理時鐘, 扭計就大人細路都煩

大宅

謝謝你的提醒!😊

首頁

尾頁

跳至