跳至

首頁

尾頁

大宅

好野 !!! 好期待呀, 報名先, 謝謝 !!

2007/ 11/ 18 星期日

Janjet 暫定 2A 1 B
mimi1102 2A 1 B

大宅

jenjen,

已經覆了EMAIL 給你留車位, 請check

謝謝你和janjet 的arrangement !

原文章由 jenjen123 於 07-11-15 13:39 發表
各位參加了2歲生日會的媽咪請留意,我已經send出了 email 給大家,如未收到的媽咪請 send email 去
[email protected] 通知我,等我可以resend出去比大家。

email 的內容

生日會流程 , 泊車安排, 及坐位表

生日會 ...

大宅

Thx a lot!

各姨姨辛勞的為我哋準備這個大盛的生日派對!

即時分享當時我哋BB的喜悅...

http://www.fotop.net/mazinger1tt/nov18a

玩到我...最後到大合照時, 我已經...zzzz...(有相為証), Haha..

Chloe上

大宅

Janjet,

你d 相都影得好靚呀, 多謝你 !!

依排chloe轉左做性格巨星, 好鬼反叛, 佢已經成個星期都唔肯比goodnite kiss 我勒, 希望下次聚會佢過左trouble two 會好d 啦~

原文章由 janjet 於 07-11-18 23:29 發表
HI Edith

Thanks a lot... 我見倒我地d 靚相呀. 多謝你呀
希望下次Chole 肯 俾我抱下啦

Janjet

大宅

你比幅相geh number & email 比我, 我比番個original file size 比你呀 ..
原文章由 heiheiw 於 07-11-19 10:45 發表

謝謝你幫我囡囡影左一幅相, 如果我想save呢張, 係咪就咁right click 然後save就得呢????

首頁

尾頁

跳至