懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我初頭以為Oscar 高危先會做nifty or T21(我未做oscar,醫生都會提過呢兩個test)
但睇其他jm post 好似都會做埋
請問你地兩樣同時做定係oscar高危先做? nifty 同T21都好貴下.....

禁止訪問

引用:我初頭以為Oscar+高危先會做nifty+or+T21(

大宅

回覆:請問有無做nifty -T21?

因為已到高齡,雖然oscar係low risk, 但都有做nifty, 感覺安心D!

comanbb  me2   發表於 14-3-25 15:21

侯爵府

做左t21

大宅

新手一問,nifty 同 T21 有咩分別?邊個好d?

別墅

回覆:請問有無做nifty /T21?

我都係直接做T21,無做Oscar.

別墅

我想問下如果大吉利是驗到唐氏係咪落左佢?我未夠周數驗,但我最近唸,驗到我都未必捨得落

別墅

我兩個做晒,政府oscar, 私家T21

大宅

我都好想知...
咁T21係咪間間私家都有得CHECK ? 同埋要幾多W去CHECK先最準 ?

別墅

我做3个,OSCAR, Nifty , Nips 。

別墅

引用:我想問下如果大吉利是驗到唐氏係咪落左佢?

原帖由 monsterF 於 14-03-25 發表
我想問下如果大吉利是驗到唐氏係咪落左佢?我未夠周數驗,但我最近唸,驗到我都未必捨得落

...
咁睇你自己點決定嘅。有啲人有宗教背景係唔會落,但唐氏寶寶都會有好多問題,除咗智力弱啲,身體都唔係咁好,通常個心都可能有事,要戴耳機(弱聽)、眼鏡(弱視)。所以要衡量自己有冇心力去照顧。

男爵府

引用:我想問下如果大吉利是驗到唐氏係咪落左佢?

原帖由 monsterF 於 14-03-25 發表

...
你講得啱,好難做呢個決定。。。當日我都唔忍心。。。你見到佢郁,點忍心呀。。。

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

引用:我初頭以為Oscar+高危先會做nifty+or+T21(

原帖由 kaka62587 於 14-03-23 發表
我初頭以為Oscar 高危先會做nifty or T21(我未做oscar,醫生都會提過呢兩個test)
但睇其他jm post 好似都會 ...
Oscar 高危才做

首頁

尾頁

跳至