婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:阿妹未結婚前幫佢落左一個因為佢c6個時話未

原帖由 藍藍mami 於 14-03-23 發表
阿妹未結婚前幫佢落左一個
因為佢c6個時話未ready。。。
後來結婚之後就生左一個女 但之後阿妹身 ...
Wa,小三都唔夠爆……仲要性工作者??係咪係個孫都未知啦………點解咁都接受到ga???

d 99真係可以咁無良心??

禁止訪問

回覆:99為左男孫接受c6小三(性工作者)

大宅

引用:+本帖最後由+TTT520+於+14-3-26+13:03+編輯

原帖由 TTT520 於 14-03-26 發表

樓主, 我可以比少少資料你參考下.
地價率不一定是三成,個個居苑唔同,有啲會去到4x%,要視乎當日買入時嘅折扣率,我哋普通人係計唔到,除非俾$3000去估價,或可問問地產代理對上有否自由市場成交,如代理做過此類成交,佢哋可能知道大約補幾錢,不過都係只供參考!居屋綠表市場或白居二都可以不用補地價出售,市場上亦不難售出,除非開個價好高脱離了市場價!所以,男家只在找藉口,小心行事!

伯爵府

引用:阿妹未結婚前幫佢落左一個因為佢c6個時話未

原帖由 藍藍mami 於 14-03-23 發表
阿妹未結婚前幫佢落左一個
因為佢c6個時話未ready。。。
後來結婚之後就生左一個女 但之後阿妹身 ...
係唔係隻賤男既都唔知啦!!

別墅

惨……

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

呢啲真係好睇過tbb 啲劇情啦,最後應該係個小三黎左,慢慢夾哂佢地啲錢,個仔又要奶奶照顧,開頭當然好開心,好樂意,之後個小三咪日日行街,出去浦,扮靚。最後有身份證咪就係趕埋個奶奶出街囉,到時佢地喊住返黎認話當初係自己錯!
但可惜,你妹妹已經消失左,同個囡囡過緊開開心心既日子啦!好運既,自己仲有個新家庭。

但其實有無新家庭都唔係重點,最重要係佢有返自己既人生,有尊嚴既人生!悶既就上黎睇下,我地好多人撐佢!

首頁

尾頁

跳至