美容扮靚

跳至

首頁
23456...10

尾頁

別墅

Please PM me , THANK YOU

別墅

cbocbo, carmenlam,

pls check pm.

[ 本文章最後由 yummy 於 07-10-29 09:36 編輯 ]

民房

可唔可以比vip no. 我. 同埋booking電話no. thx
[email protected]

別墅

wing414, fanny,

pls chk pm

民房

Yummy,
我都想去試下ar ,唔該你可唔可以PM個VIP no.俾我呀?? thank you , 如果有你既vip no. , 禁佢收幾$$$$???

民房

fancefon 講得一d都唔跨張,我去整完之後,仲慘!!!!
,俾佢剪完,電出嚟都已經唔知似咩.何只無款, (唔夠料,扮有料!)
我d fd 睇到我個頭,話咁多次剪得最差的一次,
d df 都叫我咪再去幫襯!好唔掂呀!!!!
我睇佢幫另外一個客整都係好唔掂,其實都應該立刻走人,
自己又怕唔好意思,而家真係覺得好笨,
請大家諗清楚,先好去!

原文章由 fancefon 於 07-10-11 18:55 發表
係perry叫人點電,都唔關佢事??????
果區都知間野麻麻,又貴,你去望清楚佢地整出嚟,同出面無咩分別兼無水準,就唔會咁老襯.

吓! 唔得!? 但照我所知佢唔會幫人電髲 ...

民房

fancefon 講得一d都唔跨張,我去整完之後,仲慘!!!!
,俾佢剪完,電出嚟都已經唔知似咩.何只無款, (唔夠料,扮有料!)
我d fd 睇到我個頭,話咁多次剪得最差的一次,
d df 都叫我咪再去幫襯!好唔掂呀!!!!
我睇佢幫另外一個客整都係好唔掂,其實都應該立刻走人,
自己又怕唔好意思,而家真係覺得好笨,
請大家諗清楚,先好去!

[quote]原文章由 fancefon 於 07-10-11 18:55 發表

係perry叫人點電,都唔關佢事??????
果區都知間野麻麻,又貴,你去望清楚佢地整出嚟,同出面無咩分別兼無水準,就唔會咁老襯.

吓! 唔得!? 但照我所知佢唔會幫人電髲個噃?-( , 點樣唔得, 或者可以幫你反映吓啦.

QUOTE:
原文章由 fancefon 於 2007-9-21 17:42 發表
試過啦!我仲帶埋 2 個fd去,perry剪同電都唔得,:tongue:
又貴又唔靚,搵鬼去幫襯!!!:tongue: :tongue: :tongue:

[ 本文章最後由 bebeeiland 於 07-11-5 16:33 編輯 ]

洋房

之前睇到呢到嘅媽咪介紹,今日就終於嘗試book左阿Perry幫我剪頭髮啦~
我本身都有d驚佢會剪得我唔靚,因為我面型都幾大吓架:-( 佢重叫我原本長到落背脊嘅頭髮剪到去頸咁上下啦,我心就諗剪咁多? 不過都嚟左喇,唯有比佢剪啦.
大約剪左個半鐘到啦(都幾耐:time: )出到嚟既效果.....hum.....ok喎:) 感覺自己新潮左,返到屋企老公見到我仲話我young左好多Tim:loveliness: 值得一讚!

別墅

summer_0320, nickwong987,Poohtigger

Pls check pm

民房

pls pm me

pls pm me, thanks :)

複式洋房

please,pm,thanks

民房

hi, 我都想去試下可唔可以 pm 我, thx!!!

別墅

charlottee, 傻女, Messenger

Pls check pm.

別墅

QQ吉吉,

Pls chk pm

水晶宮

畀面勳章

點解同其它mami嘅comment差咁遠嘅 ?
我見個個都讚佢剪得好剪得型, 但你就講到佢咁差,
會唔會係果次整頭時大家溝通有d誤會呢 ?

原文章由 fancefon 於 07-9-21 17:42 發表
試過啦!我仲帶埋 2 個fd去,perry剪同電都唔得,:tongue:
又貴又唔靚,搵鬼去幫襯!!!:tongue: :tongue: :tongue:
:ang ...

別墅

BonnieKam,

pls check pm

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章

收到啦, 唔該晒 !!

原文章由 yummy 於 07-11-23 11:35 發表
BonnieKam,

pls check pm

別墅

Can I also have the VIP no.?
Thanks

複式洋房

Yummy, hi, 我想今個星期六去試下, 可否PM vip no 比我呀. 星期六早上難唔難book架, 唔知你知唔知依家幾錢呢?

原文章由 yummy 於 07-9-11 09:46 發表
BB811, LamMa2, ahgloglo, littlechuchu, kat923, jo10,

pm 左比你地啦.

果度stylist有分級數, 所以價錢都唔同.

Perry 大約收$2xx. 佢好pro, 好細心, 又好禮貌, 我介紹比唔少人, 都好滿意 ga. ...

首頁
23456...10

尾頁

跳至