跳至

首頁

尾頁

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

Eclipse_2006

你同99一齊住0的ma? 我99係我返工時黎揍,
有時星期六佢會合家上黎揍, 我同老公會走佬,
係呢, 你住呢度幾耐啦~~~~

大宅

我pm左我個仔d相比你呀, 比你個女睇下先...

原文章由 ankle 於 07-8-20 14:20 發表
見過都唔奇喎, 我放假時得一個揍囡,
成日帶個囡落去買外賣同百佳買野~~~
我地都係去青衣城同葵芳新都會多,
幾時得閒同埋你個囝去大家樂相睇呀,
可能佢地
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

你個仔真係好可愛呀, 我個囡一定好鐘意~~
唔知佢鐘唔鐘意我個囡呢, 可以佢以為係同性:lol :lol
我個囡同男仔無分別, 連性格都係

大宅

係呀, 我同奶奶住. (雖然唔係好想.)
我地係一手業主, 都住左幾年啦.

原文章由 ankle 於 07-8-20 14:30 發表

你同99一齊住0的ma? 我99係我返工時黎揍,
有時星期六佢會合家上黎揍, 我同老公會走佬,
係呢, 你住呢度幾耐啦~~~~

我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

侯爵府

我都係樓花時買架, 初初個管理好差,
而家好返好多啦, 但係小巴都係咁衰~~~~:tongue:
我住弟六座, 我家姐住三座, 我有會所証呀~~
你地會唔會去會所玩呀~~~

大宅

我住第五座, 都有會所証, 我奶奶係星期三帶bb去會所, 果日會有d細路仔上暑期班, 係度玩, 我bb會睇佢地玩睇得好開心, 大聲笑.

d小巴成日要排長龍, 搞到我成日要搭的士. 我而家學緊車, 遲d可能會揸車返工, 咁就可以多d時間陪bb.

原文章由 ankle 於 07-8-20 15:21 發表
我都係樓花時買架, 初初個管理好差,
而家好返好多啦, 但係小巴都係咁衰~~~~:tongue:
我住弟六座, 我家姐住三座, 我有會所証呀~~
你地會唔會去會所玩呀~~~

大宅

好呀,我上次睇樓時都見好多媽咪同bb去
你住邊?我住盛興
原文章由 醜樣豬 於 07-8-20 08:21 發表
我哋可以去麥記high tea

大宅

好呀 果邊有咩行架?
原文章由 skyto 於 07-8-20 11:56 發表
我地可以得閒出來逛逛 :-P

大宅

我都係,我細個時住荔景同荃灣咸田村,
你呢?
原文章由 tpmak 於 07-8-20 12:39 發表
我娘家係葵涌, 我未嫁時係葵涌友.

子爵府

你搬了葵涌, 我鐘意, 好懷念.
荃灣咸田村係咪大窩口的mtr 後面屋?
原文章由 fannyman07 於 07-8-21 03:34 發表
我都係,我細個時住荔景同荃灣咸田村,
你呢?

複式洋房

原文章由 fannyman07 於 07-8-21 03:32 發表
好呀 果邊有咩行架?

我樓下咩都無得賣,買送我會去楊屋道,
shopping荃灣or葵芳

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

TEST

子爵府

雖然我係0703..但我都係住石蔭, 受唔受埋我呀?

複式洋房

原文章由 艾莉 於 07-8-21 14:45 發表

當然受啦 大家都係媽咪 差一個月之嗎

子爵府

原文章由 skyto 於 07-8-21 16:15 發表

當然受啦 大家都係媽咪 差一個月之嗎

其實亞囡 24號出世..都唔係差好多咋 ^^

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 艾莉 於 07-8-21 14:45 發表

受你溝,我同高比都係安蔭友

子爵府

原文章由 醜樣豬 於 07-8-21 17:52 發表

受你溝,我同高比都係安蔭友

王國長老

原文章由 艾莉 於 07-8-22 14:41 發表

今日石蔭智石樓有個BB女嘔奶死咗呀,兩個月大咋陰公!:-( :-( :-(

子爵府

原文章由 醜樣豬 於 07-8-22 15:01 發表

今日石蔭智石樓有個BB女嘔奶死咗呀,兩個月大咋陰公!:-( :-( :-(

下!!!!
:-( 每次聽到呢D新聞都好[心嗡....最近好多呢D新聞咁, 定係做左人亞媽之後敏感左?

王國長老

原文章由 艾莉 於 07-8-22 15:20 發表

下!!!!
:-( 每次聽到呢D新聞都好[心嗡....最近好多呢D新聞咁, 定係做左人亞媽之後敏感左?

agree,你會不斷睇依類新聞黎警告自己,千萬要小心

首頁

尾頁

跳至