自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我睇
:oops: 千歲公主 :oops:

子爵府

有呀~
我覺得ok呀
演員不溫不火,恰如其份:loveliness:

不過應該係外拍劇集,因為我見到蘇永康:lol

複式洋房

原文章由 wingmonly 於 07-8-21 00:14 發表
有呀~
我覺得ok呀
演員不溫不火,恰如其份:loveliness:

不過應該係外拍劇集,因為我見到蘇永康:lol

我唸佢拍得住肥貓啦,大家睇到眼濕濕:-( :-(

子爵府

原文章由 千歲公主 於 07-8-21 00:34 發表

我唸佢拍得住肥貓啦,大家睇到眼濕濕:-( :-(

我又未濕住:lol
但我個女(未夠4歲)一路睇一路問點解媽媽唔要哥哥

不過…
呢個世界如果多幾個鮑起靜的角色性格,咁就唔會有咁多智障兒童被遺棄喇

複式洋房

Agree! Support!!!

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

日日都想睇,但日日都唔記得

子爵府

原文章由 wawawaiii 於 07-8-23 11:59 發表
陳展鵬好勁
我有個自閉症表弟,:cry:
佢扮得好似 ,一舉一動
簡直一模一樣

我無得睇呀~:-( :-( :-(
果段時間係亞爸屋企食飯,
我開黎睇佢話果兩個男人都成幾十歲人, 係度扮低能,
佢話唔想睇到食唔落飯, 唔俾我轉過去睇呀~
咁我惟有迫住睇無記果套我無追開既戲囉~:-( :-( :-(

我想問下個劇有邊幾個主角呀~
我睇到有個男仔, 應該俾佢亞媽遺棄,
但佢扮得太精零, 就唔係好似低低地囉~
我都係吼我亞爸行開, 我就轉過去昅下,
所以, 睇得斷斷續續咁幾分鐘囉~
我之前7點半過段時間, 都係睇 亞視架~
尤其果套春天後母心, 睇到我喊到咩野咁添呀~ 幾好睇呀~:loveliness:

複式洋房

SORRY!我打唔到多字,出唔到!好嬲仲未有改善

子爵府

我睇左1集,覺得都ok幾好睇,包起靜做高媽媽做得幾好,不過我果段時間煮緊飯,有時唔得閒睇。

子爵府

原文章由 rubytang 於 07-8-23 12:08 發表

我無得睇呀~:-( :-( :-(
果段時間係亞爸屋企食飯,
我開黎睇佢話果兩個男人都成幾十歲人, 係度扮低能,
佢話唔想睇到食唔落飯, 唔俾我轉過去睇呀~
咁我惟有迫住睇無記果套我無追開既戲囉~:-( :-( :-(
...
你講果個叫"傻貓"(由內地演員式演),角色係個因年幼發燒導致輕度弱智(好似有8、9歲智商)

http://www.hkatv.com/drama/07/kids/index.html

侯爵府

我都有睇架~ 幾好睇~ 開始鐘意亞視~ (以前我從來唔會轉台)

複式洋房

其實我幾LIKE睇呢系列嘅电視,肥貓都唔錯,起碼俾呢個香港啲人睇到世上唔止有正常人,還有很多弱智人仕不要用奇怪眼光望佢地,我個大囡就係其中一個弱智小孩 !

天生我才必有用!

SO 我睇親很有感觸:-( :-(

首頁

尾頁

跳至