跳至

首頁
23456...11

尾頁

大宅

原文章由 Froggy_joe 於 07-9-9 22:34 發表
大埔大埔公路、迪濤山隔籬

so far away wor...

大宅

原文章由 Froggy_joe 於 07-9-9 22:38 發表
各位,我要抖啦,明天又要開始艱苦的一個星期

早d休息啦~

大宅

原文章由 heiheikwok 於 07-9-9 22:47 發表
唔係好遠, 未到大埔市中心, 如果搭火車, 過左大學站

我都好耐冇搭過火車lu...

大宅

原文章由 eemsfok 於 07-9-9 23:11 發表
嘩....好嘔心..................你千奇唔好比你99單獨湊亞kyle仔.....................否則naomi會重新選擇佢既男友.............................:mrgreen:

eva,
long tim no chat with u 喇~ (0係我好耐有上)

大宅

沖涼瞓lu~

大宅

原文章由 eemsfok 於 07-9-10 18:02 發表
都幾似架...... 等我星期交份report比佢時同佢一次過講清楚啦...........希望佢可以接受呢個事實啦............

真係傾都冇用啦...send e-mail cfm算lor~ 話晒有black & white ma! 冇得佢唔算數ah!

大宅

原文章由 eemsfok 於 07-9-11 13:43 發表
anna, 唔該晒係咁詳盡既分析呀............carman, 你做開leader, 我點都跟你架喇......................... (係我懶) ...你揀啦......:)

最緊要交通放便...唔駛抱住ah女行0甘遠~
thanks carmen leader!:mrgreen:
(仲有30mins off duty...閃出來抖抖氣先 )

大宅

原文章由 funnyjenny 於 07-9-11 18:47 發表
隱性好似無事架, 妳叫妳朋友問清楚醫生先啦.
我同事都係隱性地貧, 她38周,就黎生, 大人同個胎都好健康.

希望大人同bb都健健康康 !!!:)

大宅

公公yesterday問angi你叫咩名? 個衰妹竟然識答:angi
今日放工 (arm arm)返到婆婆度同佢玩, 我問佢...佢都識答~ 好開心!

大宅

原文章由 heiheikwok 於 07-9-11 22:09 發表
我個咪又係咁, only bye 同手指指

唉...但係你都見啦...上pg果陣完全坐唔定, 一d耐性都冇, 係就係識晒tutor要佢做ge野, but到tutor睇住佢做果陣, 佢已經玩壓左, 唔肯再做, 係都要四圍走... 比佢激c!:evil: 評估考試果陣唔肯做就c得啦~ 冇cert攞啦!
最慘係第日上n1唔知點算ah!

大宅

原文章由 heiheikwok 於 07-9-11 22:19 發表
海逸 $130+10% 3:00 - 5:15
(hsbc, 恆生9折, compass 8折)
向一樓個lounge 到食, 地方唔係好大, 佢地話如果我地咁多人, 要分table 坐, 交通唔係咁方便

都會海逸 $148+10% ...

我no comments, 睇你地頭~:lol

大宅

原文章由 terecyy 於 07-9-11 22:40 發表
我上星期日左your baby can learn,回婆婆家就比佢睇。點知晞晞一睇就眼定定,見到個箭咀閃下閃下就笑唔停,好過癮。佢好快就識arms up(可能我之前有教過)。今日再比佢睇,佢就識dog,claps等,仲係坐定定睇,好奇怪,真係咁吸引?-( ...

angi就唔like睇...可能平時睇開disney magic english cartoons, 佢比較enjoy果d多d唱歌仔 & cartoon dvd, 唔多like realistic dvd~ but睇過2次之後都識讀cat, baby~ 睇word cards就識做arms up, hi & clap~ 見到dog word card就只會叫"汪汪"

大宅

原文章由 terecyy 於 07-9-11 22:43 發表
幾靚喎!我上次係展大新銀行度幫晞晞開左戶口,只要入萬二(最少放一個月)就可以有一個thomas背囊及錢罍,仲有一張有晞晞相片既存款咭,我林住每個月帶佢去銀行入錢,自小教佢理財 ...

唔該每個月都入d落我個account丫~

大宅

sing: it's the time to iron clothes~ iron clothes~ iron clothes~
bye

大宅

原文章由 funnyjenny 於 07-9-12 09:25 發表
芷蔚今朝比c6 嘈醒左, 心情唔好, 係度:-( .....
我即刻出絕招 >>>>> 攞毛毛狗比芷蔚...馬上止喊

芷蔚ge愛9程度比angi更厲害~

大宅

原文章由 eemsfok 於 07-9-12 18:51 發表
亞mi叫姐姐叫到又冧又甜又大聲, 我冇妒嫉呀, 但我99就好介意law......................成日都叫我對多d個囡, 教多d個囡叫媽媽.........:lol :lol 有乜所謂, 亞mi始終都會叫我架.............我唔擔心喎

...

哈哈~ 我都係唔多care...因為angi都係識左叫daddy, 汪汪, 婆婆, 公公, hello kitty (不過多數叫kitty), cargo, cushion...最後先識叫我lor~ 不過嫲嫲, 爺爺, 哥哥, 姐姐, 姨姨就只係last 2 weeks先識叫啫~

大宅

原文章由 eemsfok 於 07-9-12 18:46 發表
不如咁啦, 如果方便入數既就去入啦, 我遲d比個account number你地, 如果唔方便果d就到時比cash啦. 我知各位媽媽個個一收工就返歸湊b, 由其事d 全職媽媽, 唔方便到時比我就得啦...........

...

okay! thanks~

大宅

原文章由 funnyjenny 於 07-9-12 19:09 發表
可能我怕芷蔚咁多時間同姐姐相處, 會認錯娘親卦

angi真係巧勁, 識講咁多野.
各位媽媽妳地有所不知, 如妳問angi"要唔要", 仲識答"要"架, 真叻叻.
...

仲識講"thank you" tim~

大宅

原文章由 funnyjenny 於 07-9-12 19:21 發表
收工返屋企啦, 拜拜

快d返去同芷蔚玩啦~ 88~

大宅

原文章由 heiheikwok 於 07-9-14 12:40 發表
好sweet 喎, 晞晞都會, 不過佢向企唔穩先做呢個動作

好浪漫ah! 同bb一齊都可以有溫馨浪漫ga!
angi比較0爹...所以都成日有d sweet野比到我同c6 ga!:loveliness: 佢會成日冇情情走埋尼kiss我, 有時又會走埋尼攬住我大脾, then伏個頭落尼~
最搞笑係佢已經標籤左我係佢專屬用品, 唔比daddy攬住我 or kiss我 , daddy一有類似action, angi就會推開daddy, 但係佢又唔會嬲daddy wor! 比佢推開完, daddy攬住佢, or叫佢kiss daddy又ok wor!

首頁
23456...11

尾頁

跳至