想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

已努力了三個月,點解我重未:cry: :cry: :cry: 有,點解呀????

大宅

原文章由 BB++ 於 07-8-22 12:56 發表
已努力了三個月,點解我重未:cry: :cry: :cry: 有,點解呀????

Just 3 mths, don't be so 心急 ! 平常心.

大宅

都係3個月咋,慢慢啦,我都試左11個月先可以bingo架,你依架最緊要放鬆心情就得架啦,唔好太緊張,我初初就因為太緊張攪到月經失調!

別墅

原文章由 BB++ 於 07-8-22 12:56 發表

BB++ :
Relax ! Just 3 months.
How old are you ??
Did you do any body check, everything ok?

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我五年tim呀:-|
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

複式洋房

唔好太心急, 三個月都係好短

www.fotop.net/luckybeanbean/littlebeanbean

複式洋房

我都試

www.fotop.net/luckybeanbean/littlebeanbean

大宅

試左半年仲未中, 好唔開心呀!

大宅

你幾歲呀?有冇做body check?
同埋有冇調理身體?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

3個月好短時間者, 加油呀

別墅

原文章由 miffymiffy 於 07-8-22 17:13 發表
3個月好短時間者, 加油呀

我都試左一年都未有消息, 你3個月唔係好長。你放鬆D唔好太緊張BB好快會來搵你架啦。
大家一齊努力唔好灰心 yccv239

複式洋房

原文章由 hotcheese 於 07-8-22 13:28 發表

BB++ :
Relax ! Just 3 months.
How old are you ??
Did you do any body check, everything ok?

我3+xx多歲啦,我們已檢查過。暫時未有時,照你們所講,我會努力多三個月之後就看中醫。

謝謝各位

複式洋房

just three months, you have to add oil. I have tried 11 months until finally successful. I went to see chinese doctor after 7 months and it really helped. btw, you may also use ovulation test paper to help. good luck. don't give up.

大宅

食多d對身體好的東西,
及要戒飲凍飲(會更加令子宫寒,無好處),

3 個月日子都好普遍,只係你可能未配合到啫!(如你夫婦身子無問題的話,好快成事,盡量放鬆,一定得!)

http://hk.myblog.yahoo.com/sbukiwai

首頁

尾頁

跳至